
همایش بزرگ "فاطمة الزهرا سیده نساءالعالمین(س)" با حضور بانوان و مبلغات اهل سنت، شیعه و مدیر حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان و دیگر مسئولان شهرستان بندرلنگه در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، بندرلنگه/ همزمان با ایام ولادت بزرگ بانوی اسلام، حضرت زهرا(س)، همایش بزرگ "فاطمة الزهرا سیده نساءالعالمین(س)" با حضور بانوان و مبلغات اهل سنت، شیعه و مسئولان شهرستان بندرلنگه در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل نیا، شیخ راهبر، خانم رضاییان از اساتید مدرسه علمیه خواهران کوثر و حجت الاسلام والمسلمین خلیفاوی پیرامون زوایای شخصیت حضرت زهرا (س) به سخنرانی پرداختند.
خانم رضاییان در بخشی از سخنرانی خودبیان کرد: برترین زنان عالم خلقت اینک در میان ما نیست، ولی ابعاد گسترده حیاتش، فکرش، خط و مشی اش، بهترین الگو و ملاک و معیار رفتاری مسلمین علی الخصوص بانوان است.
استاد حوزه بیان داشت: بانوان باید راه زیادی را طی کنند و تحولاتی عظیم و پردامنه می بایست در فکر، اندیشه، عمل ، مشی، ایده و همه ابعاد زندگی خود ایجاد کنند تا نمی از یم بیکرانش را بچشند، چرا که اگر زن اصلاح شود جامعه اصلاح میشود و این مادر است که فرزندان سالم و متعهد می پرورد.
لازم به ذکر است در پایان این همایش که با همکاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرلنگه و دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، از بانوانی که بیش از ۴فرزند داشتند تقدیر به عمل آمد.
نظر شما