افتخارآفرینی هفت نفر از طلاب پژوهشگر حوزه علمیه خواهران استان قم در جشنواره علامه حلی

به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه های علمیه خواهران، هشتمین جشنواره علامه حلی(ره) استان قم با معرفی و تقدیر از برگزیدگان، به صورت حضور در سالن اجتماعات دارالشفا نیز با حضور ۵۵هزار نفر بصورت مجازی برگزار شد.
گفتنی است، ۱۷۳۵ اثر به هشتمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم ارسال شد که از این میان ۱۳۵۶ اثر از برادران، ۱۹۳ اثر از جامعه الزهرا علیهاالسلام و ۱۸۶ اثر از حوزه علمیه خواهران بود. همچنین برگزیدگان این جشنواره ۸۵ نفر از برادران، ۱۱ نفر از جامعه الزهرا علیهاالسلام و ۷ نفر از حوزه علمیه خواهران استان قم بودند که از آنها تجلیل شد.
حجتالاسلام والمسلمین هاشمی، دبیر هشتمین جشنواره علامه حلی، از رشد بیش از ۲۴درصدی آثار در هشتمین جشنواره علامه حلی ره خبر داد و گفت: مجموعاً ۹۵۶اثر توسط طلاب برادر و ۴۵۳اثر توسط دانش پژوهان حوزههای علمیه خواهران به این جشنواره ارسال شده است که 166 اثر فاخر متعلق به طلاب حوزه علمیه خواهران استان قم میباشد.
وی با اشاره به رشتههای علمی حاضر در این جشنواره اظهار داشت: طلاب در رشتههای فقه و حقوق، اصول، ادبیات، اخلاق و تربیت، تفسیر و علوم قرآنی، علوم حدیث، تاریخ اسلام، کلام، فلسفه و منطق و علوم انسانی- اسلامی آثار خود را در قالب پایاننامه، کتاب و مقاله ارائه کردند.
دبیر هشتمین جشنواره علامه حلی، به جایگاه ویژه این جشنواره در بین طلاب حوزههای علمیه اشاره کرد و گفت: جشنواره علامه حلی تنها جشنوارهی دارای مجوز از شورای عالی حوزههای علمیه برای طلاب جوان و نوقلم میباشد.
طی برگزاری این جشنواره، برگزیدگان آثار پژوهشی جهت ارائه اثر خود به تریبون دعوت شده و ضمن معرفی موضوع آثار پژوهشی خود به وجه تمایز و تبیین متون آن پرداختند که خانم "زینب کوتی" از موسسه آموزش عالی معصومیه (خواهران) بعنوان یکی از برگزیدگان حوزه علمیه خواهران استان قم، اثر پژوهشی خود را ارائه داد.
در ادامه، از حجتالاسلام والمسلمین ملکی، قائم مقام مدیریت حوزههای علمیه برادران، خانم برقعی مدیر حوزه جامعهالزهرا(س) و خانم زهرا عزیزاللهی، سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم برای سخنرانی دعوت به عمل آمد.
سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم طی سخنانی در این مراسم اذعان داشت: مطالبه پژوهشمحوری، استدعاء تغذیه، راهبری و کنترل برای تحقق شایستگی و ارزشمندیست؛ دو مولفهای که میتواند ماهیتبخشی به پژوهشگر را محقق کند.
خانم عزیزاللهی تصریح کرد: حتی تدریس و تبلیغ برای محقق ساختنِ مقصود و اثربخشی مطلوب، محتاج تحقق بنیه پژوهشی است.
وی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری تاکید کرد: پژوهش هم باید وارد عرصههای مختلف شده و در مسیر رفع نیاز جامعه قرار گیرد.
در پایان این مراسم از برگزیدگان هشتمین دوره جشنواره علامه حلی با اهداء تندیس و جوایزی توسط قائممقام مدیر حوزههای علمیه برداران، سرپرست حوزه علمیه خواهران استان قم و مدیر جامعهالزهرا(س) قدردانی شد.
اسامی برگزیدگان استان قم بدین شرح است:
خانم فاطمه حسینی، از مركز خواهران با پایان نامه " اخلاق کار تشکیلاتی از منظر اسلام" حائز رتبه اول
خانم فاطمه کامیاب، از مدرسه علمیه بنتالهدی با پایان نامه "رابطه ی ویژگیهای شخصیتی و پایبندی مذهبی مادران با مشکلات رفتاری کودکان 2تا6 سال" حائز رتبه دوم
خانم زهرا پیربالایی از مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س) با پایان نامه "بررسی تأثیر اخلاق و مزاج بر یکدیگر" حائز رتبه دوم
خانم فاطمه زهرا آبکار از مدرسه حضرت معصومه(س)، با مقاله "شرایط ازدواج در سیره حضرت زهرا(س) و مقایسه با عصر حاضر" حائز رتبه سوم
خانم زینب کوتی از مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(س)، با پایان نامه با عنوان "نتايج و آثار فلسفي وجود رابط در فلسفه صدرايي و نوصدرايي" حائز رتبه سوم
خانم پریسا جنگجومیمندی، از مدرسه علمیه فاطمهالزهراء(س) با مقاله "نقش مادر در تشویق اعضای خانواده برای شرکت در نماز جماعت" حائز رتبه سوم
خانم زهرا مویدی نسب از مدرسه علمیه فاطمهالزهراء(س) با مقاله "افزایش جمعیت، راهبردی در تحقق جهاد زنان" حائز رتبه سوم





