بهره گیری از بهترین ابزارهای ارتباطی برای انتقال پیام الهی از سوی ائمه معصومین(ع)

به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم لیلا علیاری در نشست پژوهشی حضوری و برخط(آنلاین) مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد با عنوان "مهارتهای ارتباط موثر در سیره امام رضا(علیهالسلام)"، گفت: هنر بیان که هدف غایی آن، فهم بیان از سوی مخاطب است، همواره همراه تاریخسازان بوده است و انبیاء و اولیاء الهی با اتصال به آفریننده انسان، برترین کسانی بودند که از آن بهره برده اند.
وی با اشاره به دوران ولایت عهدی امام رضا(علیهالسلام)، افزود: استفاده از زبان دعا، رسانه شعر، روشهای عقلی، استدلالی و شیوه پرسش و پاسخ، از روشهای ارتباطی امام رضا(علیهالسلام) در برخورد با مخاطبان خود بوده است.
مشاور مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) به تبیین زیرساختهای درونی ارتباط موثر پرداخت و اذعان داشت: نیت، دانش، ایمان، توکل به خدا و ایجاد آمادگی روحی و قلبی، از جمله این زیرساختهاست که بایستی مورد توجه ویژه قرار گیرد.
خانم علیاری با تاکید بر ویژگیهای مهارتی در برقراری ارتباط موثر در گفتار و رفتار امام رضا(علیهالسلام)، تصریح کرد: توجه به خصوصیات فردی از جمله مودت و مهربانی، مدارا، نرمخویی، تکریم و اعتمادآفرینی میتواند تاثیر شگرفی در برقراری ارتباط موثر فردی یا گروهی داشته باشد.
استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد ادامه داد: شیوه برقراری ارتباط موثر با مخاطبان که با هدف تربیت مخاطب، تذکار و تبیین کلام وحی در آموزههای امام رضا(علیهالسلام) است، میتواند زیرساختهای ارتباطی ایشان با مردم آن عصر را تبیین کند.
