برگزاری جلسه مشترک شورای اداری و شورای اداری راهبری توسعه مدیریت استان مرکزی

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، نشست مشترک شورای اداری و شورای اداری راهبری توسعه مدیریت استان با حضور دکتر لطیفی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی، معاونین سازمان امور اداری و استخدامی کشور و اعضای شورای اداری و نیز سرپرست حوزه علمیه خواهران استان مرکزی برگزار شد.
آقای میثم لطیفی، در این نشست مشترک، با اشاره به اینکه در این دوره از دولت و سازمان اداری و استخدامی، هوشمندسازی دولت مدنظر است، تاکید کرد: دستگاههای اجرایی مکلفند که طبق برنامه زمانبندی، فهرست خدمات پرکاربرد خود را اعلام کنند تا بازنگری لازم صورت گیرد.
معاون رئیس جمهور گفت: راهی جز اداره دولت به شکل هوشمند وجود ندارد، اما امروز به شکل شهودی دولت اداره میشود. هنوز اطلاعات نرم کارکنان دولت و نیروی انسانی از جمله میزان انگیزه کارمندان، وضع فرهنگ سازمانی و... را در اختیار نداریم و باید به سمت کسب این اطلاعات حرکت کرد.
آقای لطیفی، راهکار تهیه و تدوین این اطلاعات را حرکت به سمت سامانههای جدید به صورت مجتمع برشمرد و گفت: ورود اطلاعات از شهرستانها به استان آغاز میشود و اگر دقت اطلاعات بالا رود، قطعا اثربخشی و توزیع بودجهها دقیقتر انجام میشود و برآورد دقیقتری از وضعیت اداره کشور در اختیار خواهیم داشت.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، با اعلام اینکه سازمان متعهد شده است با همکاری وزارت ارتباطات، ظرف سه سال در مسیر سند تحول دولت مردمی خدمات قابل ارائه به صورت الکترونیکی را در قالب پنجره واحد در اختیار مردم قرار بدهد، تاکید کرد: دستگاههای اجرایی مکلفند که طبق برنامه زمانبندی، فهرست خدمات پرکاربرد خود را اعلام کنند تا بازنگری لازم صورت گیرد و پس از آن وارد فضای هوشمندسازی شد.
وی با بیان اینکه دولت برای مردم باید به اندازه یک آیکون در گوشی تلفن همراه باشد و هر گونه خدمات را بتوانند از این طریق دریافت کنند، گفت: «در حال حاضر 6 هزار و 300 خدمت توسط دولت ارائه میشود، دریافت بخشی از خدمات باید به شکل حضوری باشد، اما ضرورتی ندارد برای برخی خدمات حتما در محل ادارات حاضر شد. برخی از بانکها در رویکردهای جدید بانکداری، در مسیر ارائه خدمات غیرحضوری، تعداد شعب خود در استانها و شهرستانها را کاهش دادهاند.
آقای لطیفی در خصوص مجوزهای استخدامی گفت: باید روی سند حرکت کرد. البته براساس نیاز دستگاهها مجوز داده میشود؛ اما این مجوز در مرکز دستگاه مورد استفاده قرار میگیرد. در قالب یک الگو در صدد هستیم که این مجوزها حتما در استانها استفاده شوند و در استانها نیز حتما در صورت نیاز مجوز در اختیار شهرستانها قرار گیرد.
رییس سازمان اداری استخدامی کشور تصریح کرد: سازمان باید براساس سند برنامهریزی نیروی انسانی، مجوزها را در دستگاه اجرایی ساماندهی کند. اگر در دستگاهی امروز با کمبود یا افزایش نیرو روبرو هستیم به این دلیل است که نگاه مبتنی بر آمایش سرزمین و آمایش خدمت وجود نداشته و تلاش میکنیم که براساس این آمایش رفتار کنیم و البته باید مراقب تبعات تصمیمات باشیم.
رییس سازمان اداری استخدامی کشور خواستار توجه به ارتباط با دانشگاه و شرکتهای دانش بنیان شد و گفت: جوانان انقلابی و خلاق در کشور وجود دارند که در شرکتهای دانش بنیان اقدامات ارزشمندی را انجام میدهند، جوانگرایی در مدیریت حتما باید مدنظر قرار گیرد و به جوانان میدان داد.
در این نشست روسای دانشگاه ها در خصوص مشکلات اساتید هیات علمی و نحوه استخدام ایشان مواردی را اشاره کردند.
در حاشیه این دیدار خانم وکیلی، سرپرست حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در گفتگو با دکتر لطیفی، ضمن بیان این مطلب که در حوزه های علمیه خواهران، ظرفیت مدیریتی کلان استانی در دانشگاه ها و دیگر نهادها وجود دارد، خواهان تعریف ردیف استخدامی برای کارکنان حوزه های علمیه خواهران شد تا امکان تبادل نیروی انسانی در دستگاه های دولتی برای خواهران طلبه نیز میسر شود.

