
در یک نشست علمی پژوهشی در استان اصفهان با موضوع بررسی و تبیین شبهات فاطمیه بر ضرورت شناخت و ریشهیابی شبهات فاطمیه و لزوم نگاه جامع و علمی به این موضوع تأکید شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / اصفهان، حجتالاسلام مهدی وزنه، استاد حوزه، در نشست علمی پژوهشی با موضوع: «بررسی و تبیین شبهات فاطمیه» در جمع طلاب مدرسه علمیه کوثر اصفهان به فراوانی شبهات فاطمیه اشاره و بر ضرورت شناخت و ریشهیابی این شبهات تأکید کرد.
وی بر لزوم نگاه جامع و علمی به این موضوع، مبتنی بر آیات و روایات و با تکیه بر سخنان علما و امامین انقلاب، تأکید کرد.
حجتالاسلام ورزنه همچنین به معرفی چندین کتاب و مقاله علمی درباره شبهات فاطمیه پرداخت و گفت: جامعنگری در مباحث دینی و بررسی شبهات از ضروریات است. اگر جامعنگر باشیم، میتوانیم مسائل را به دین نسبت دهیم یا آنها را از دین جدا بدانیم.
وی در ادامه به برخی از تناقضات ظاهری در قرآن اشاره کرد و بیان داشت که جامع نگری باید اصل اساسی محققین و مبلغین باشد.
این استاد حوزه، همچنین به بررسی دیدگاه برخی فقها درباره حکم ناسزاگویی و لعن پرداخت و گفت: که شیخ مفید و امام خمینی رحمتاللهعلیه در شرایط خاصی فحاشی را مجاز دانستهاند.
وی بر لزوم تقریب و وحدت تأکید کرد و با اشاره به مقاله آیتالله جوادیآملی درباره وحدت جوامع در نهجالبلاغه، گفت: ما باید با بیدینها، ادیان ابراهیمی و مسلمانان وحدت داشته باشیم.
حجتالاسلام وزنه وحدت را به سه دسته سیاسی، اجتماعی و اعتقادی تقسیمبندی و تأکید کرد که وحدت سیاسی و اجتماعی لازم است، اما وحدت اعتقادی به معنای چشمپوشی از اعتقادات شیعه نیست.
یادآور میشود؛ در پایان، وی معیار سنجش و بررسی شبهات را قرآن، روایات و فقهای دین دانست.
انتهای پیام/
نظر شما