
مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه در جشنواره برترینهای پژوهشی استان گفت: اساس و پایه تمام مسائل دینی، تبلیغ و تدریس، پژوهش است، طلبهای میتواند در تدریس و تبلیغ موفق باشد که به امر پژوهش اهتمام ویژه داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ کرمانشاه، حجتالاسلام والمسلمین ابوالفضل نجادی مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه در جشنواره برترینهای پژوهشی استان و در جمع مدیران، اساتید و طلاب استان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب که حوزه خواهران را پدیده نوظهور و پربرکت میدانند، گفت: پدیده بودن ابعادی دارد، یکی از آن ابعاد که باعث میشود حوزه خواهران به عنوان پدیده دیده شود بعد علمی آن است، بعد دیگر بحث تبلیغ در حوزههای خواهران چه در ایران و چه در خارج از کشور است که با وجود عمر کم آن آثار پربرکتی داشته است.
وی مهمترین بعد پدیده بودن حوزه خواهران را موضوع پژوهش دانست و تصریح کرد: پژوهش در تدریس و تبلیغ نیز اثرگذار است یعنی طلبهای میتواند در تدریس و تبلیغ موفق باشد که به امر پژوهش اهتمام ویژه داشته باشد. ایشان اساس و پایه تمام مسائل دینی، تبلیغ و تدریس را پژوهش دانست و خطاب به پژوهشگران گفت: شما در این عرصه و کارزار همچون سربازی که در خط مقدم نبرد است، در حال ایفای نقش هستید و باید از پشتیبانی لازم برخوردار باشید.
نجادی افزود: البته پژوهش در حوزه خواهران با سایر مراکز دیگر تفاوتهای ماهیتی دارد از جمله اینکه ردیف اعتبار و بودجهها قابلمقایسه نیست و تولید محتوای کمی و کیفی در حوزه خواهران از درصد رشد بالاتری برخوردار است که امیدواریم روزبهروز بهتر هم بشوند.
ایشان نگاه خالصانه و توحیدی موجود در پژوهشهای حوزه خواهران را ستود و آن را از دیگر تفاوتهای موجود دانست.
مدیر حوزه خواهران کرمانشاه در ادامه گفت: طراوت و کنجکاوی موجود در امور پژوهشی باعث میشود انسان همیشه حس سرزندگی داشته باشد و جوان بماند و از طلابی که در تولید محتوا و امر پژوهش به خصوص در حوزه زن و خانواده دارند، تشکر و قدردانی کرد.
گفتنی است در این جشنواره از برگزیدگان استانی دهمین مسابقه گروهی رشد، هفدهمین فراخوان بانوی کرامت تقدیر شد. همچنین به رسم هر ساله از معاونان پژوهش برتر مدارس استان نیز تجلیل شد.
نظر شما