نیکی کردن در حقِّ دیگران، مصداق تربیت نفس است

مسئول مرکز نیکوکاری تخصصی_فرهنگی حضرت خدیجه(سلام الله علیها) جویبار گفت: طبق تعالیم دینی، نیکی کردن در حقِّ دیگران به ویژه نیازمندان، مصداقی از تربیت نفس و دوری از حُبّ دنیا است، چرا که گذشتن از مالی که به انسان تعلّق دارد، روحی بزرگ و دلی قوی می‌خواهد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مازندران، خانم زهرا خورشیدی، مسئول اجرایی مرکز نیکوکاری حضرت خدیجه(سلام الله علیها) در مدرسه‌ علمیه تخصصی ریحانه الرسول(سلام الله علیها) جویبار، در گفت‌وگویب به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری، ضمن اشاره به تأکیدات دین مبین اسلام بر مسئله احسان و نیکوکاری اظهار کرد: طبق تعالیم دینی، نیکی کردن در حقّ دیگران به ویژه نیازمندان، مصداقی از تربیت نفس و دوری از حُبِّ دنیا است، چرا که گذشتن از مالی که به انسان تعلّق دارد، روحی بزرگ و دلی قوی می‌خواهد.
وی در ادامه به بیان سیره بزرگان دین پرداخت و اظهار کرد: آنچه که خوبان عالم را به مقاماتی رساند، گذشتن از تعلّقات دنیوی بود؛ انفاق و نیکوکاری عاملی برای رشد و تعالی روح انسان است.
خانم خورشیدی همچنین افزود: بر اساس آموزه‌های قرآنی، در کارهای خیر باید از یکدیگر سبقت گرفت، چرا که تأخیر و به درازا کشیدن رسیدگی به مشکلات مردم نوعی تضییع حق است و ممکن است آسیب هایی را به همراه داشته باشد.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد کیفیت فعالیت‌های مرکز نیکوکاری تخصصی_فرهنگی حضرت خدیجه(سلام الله علیها) در حوزه علمیه خواهران جویبار گفت: هدف از تأسیس مرکز نیکوکاری تخصصی_فرهنگی در حوزه‌های علمیه، استفاده و بهره گیری از ظرفیت حوزه‌ها در امور تربیتی است؛ همانطور که می‌دانیم اقشار آسیب پذیر و نیازمند در کنار مشکلات معیشتی و اقتصادی و... دارای انواع معضلات فرهنگی(خانواده، اجتماع و...) می‌باشند که می‌توان از طریق آموزش مهارت‌های زندگی به ویژه مشاوره‌های فردی، بخشی از مشکلاتشان را رفع کرد.
خانم خورشیدی به اقدامات و فعالیت‌های این مرکز اشاره کرد و افزود: این مرکز از بدو تأسیس(۱۳۹۸) تاکنون در زمینه فرهنگی با ارائه خدمات ویژه‌ای از جمله برپایی جلسات مشاوره خانواده، کلاس‌های تقویتی برای دانش آموزان مددجو، آموزش مهارت‌های زندگی ویژه نوعروسان مددجو، برگزاری مراسمات ملی_ مذهبی، آموزش قرآن کریم، احکام شرعی و... یاری‌گر خانواده‌های کم برخوردار بوده است. البته لازم به ذکر است در اجرای تمامی این فعالیت‌ها طلاب جهادی حوزه علمیه خواهران جویبار در عرصه‌های مختلف، حضوری فعال و اثرگذار دارند که نمونه شاخص این تلاش‌ها و اخلاصی که خواهران در کارهای تبلیغی دارند، علاقه‌مندی و تشرُّف خانواده‌ای از اهل سنت به مذهب تشیّع بود که همچنان تحت تعلیم و حمایت مرکز نیکوکاری هستند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha