-
پایان نامه «آثار تربیتی فردی عبادت در قرآن و صحیفه سجادیه» دفاع شد
طلبه رشته تفسیر و علوم قرآنی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) اصفهان از پایان نامه خود با عنوان: «آثار تربیتی فردی عبادت در قرآن و صحیفه سجادیه»، دفاع کرد.
-
برگزاری کارگاههای مبانی اعتقادی امامیه در نجفآباد
سلسله کارگاههای آموزشی مبانی اعتقادی امامیه با هدف تقویت بنیانهای اعتقادی طلاب، مبلغان و فرهنگیان و توانمندسازی آنها برای پاسخگویی به شبهات و مقابله با جریانهای انحرافی برگزار شد.
-
مرحله پیشرفته دوره جامع و عملی استراتژی بهینهسازی محتوی (سئو) در قم برگزار میشود
دوره جامع و عملی استراتژی بهینهسازی محتوا(سئو) به همت معاونت آموزش و پژوهش حوزههای علمیه خواهران، در تاریخ ۲۰ و ۲۱ شهریورماه در قم برگزار میشود، این دوره برای ساکنین قم به صورت حضوری و برای دیگر شرکتکنندگان به صورت مجازی قابل دسترسی است.
-
مدیرکل برنامهریزی و تدوین متون درسی حوزههای علمیه خواهران خبر داد:
اجرای طرح اربعین تعالی با محوریت شناخت عرصههای معارفی حوزه و شکوفایی استعداد طلاب
مدیرکل برنامه ریزی و تدوین متون درسی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اجرای طرح اربعین تعالی ویژه طلاب جدیدالورود خواهر، گفت: طرح «اربعین تعالی» با هدف رفع سردرگمی طلاب جدیدالورود به مدت ۴۰ روز اجرا میشود که این طرح با همکاری معاونتهای فرهنگی، آموزش و پژوهش، به استعدادیابی و هدایت طلاب کمک میکند و زمینه شکوفایی آنان را فراهم میآورد.
-
«نقش قاره آفریقا در تاریخ تشیع» در نیجریه بررسی شد
به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نیجریه و با همکاری جامعة الزهرا(س) این کشور، نشست آموزش محور تحت عنوان «نقش قاره آفریقا در تاریخ تشیع» با حضور بانوان نیجریهای برگزار شد.
-
برگزاری دوره آموزشی امداد و کمک های اولیه در اراک
به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا (س) اراک و با همکاری کانون هلال احمر این مدرسه علمیه دوره آموزشی امداد و کمک های اولیه برگزار شد.
-
پروژه بینالمللی معرفی شیعه با قلم آیتالله جوادی آملی
پروژه بینالمللی معرفی شیعه با قلم آیتالله جوادی آملی که در راستای پاسخگویی به نیازهای فکری نسل معاصر و مقابله با برداشتهای نادرست از شیعه در جهان طراحی شده، توسط سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حال اجراست.
-
فراخوان هفدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش
فراخوان هفدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شد.
-
حرکت تشکیلاتی ریشه در مذهب شیعه و حوزههای علمیه دارد
استاد حوزه علمیه گفت: حرکت تشکیلاتی ریشه در مذهب شیعه و حوزههای علمیه دارد و ضروری است در سه عرصه علمی، ساختاری و نیروی انسانی تحول ایجاد شود.
-
دوره روایتگری راهیان نور به میزبانی مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) شهرستان شاهرود برگزار شد
بخش اول دوره روایتگری راهیان نور با موضوع جنگ روایت ها و بخش دوم با موضوع بسترهای روایتگری با حضور حجت الاسلام نادم در مدرسه علمیه حضرت معصومه(س)، برگزار و به اتمام رسید.
-
رسانه مهمترین ابزار جنگ نرم و شناختی است
مدرس سواد رسانه گفت:رسانه که مهم ترین ابزار جنگ نرم و شناختی است در ابتدا نظر شخص ، بعد نگرش ،سپس باور و در انتها عقیده او را تغییر میدهد.
-
شیر، کوتاهی قد دانشآموزان ابتدایی را ضربه فنی کرد
اجرای توزیع رایگان شیر در مدارس ابتدایی بعد از شش سال، باعث تغییراتی در قد کشیدن کودکان شد.
-
بانوان محجبه در بازار به سختی پوشاک خود را تهیه می کنند
طرح مد و لباس گفت: بازار مد و لباس نیازمند نظارت بیشتری است زیرا بانوان محجبه در بازار به سختی پوشاک خود را تهیه می کنند چرا که تنوع محدود بوده و انتخاب برایشان سخت شده است.
-
۲۲ داستان از فرقههای ضاله و عقاید انحرافی
کتاب «گلستان هفتم» نوشته مهری غلامپور توسط انتشارات به نشر (آستان قدس رضوی) منتشر و راهی بازار نشر شد.
-
یادداشت| راهکارهایی که خانواده را مطابق سیره پیامبر(ص) دوستداشتنی میکند
گرههای مختلفی در زندگیتان افتاده است و خانواده شما را تحت تأثیر قرار داده است، ما امروز برای خانواده شما از راهکارهایی مطابق با سیره پیامبر(ص) میگوییم تا خانواده شما یک خانواده دوستداشتنی شود.
-
نگاهی به باورهای فمینیست الهیاتی؛ زمین متزلزل باورهای فمینیست
پژوهشگر زن و خانواده گفت: سرزمین فمینیسم استوار نیست و نظریه های شان تامین کننده دغدغه هایشان نیست. به گفته یکی از رادیکال ترین فمینیست ها، آزادی جنسی و انقلاب جنسی بیشترین ضرر را به زنها زده است.
-
یادداشت| مهم ترین وظیفه بانوان مسلمان در عصر انتظار چیست؟
زنان با انتقال اخلاق اسلامی به فرزندان و آماده کردن آنان برای حضور در دولت یار بهترین زمینه ساز معنوی برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خواهند بود.
-
در الگوی سوم زن، بانوان محافظ و سنگربان خانواده هستند
مدرس دانشگاه گفت: زن محور اصلی در حفظ بنیان خانواده است و در الگوی سوم زن، بانوان محافظ و سنگربان خانواده بوده و هستند، موضوعی که باعث ترس دشمنان نظام شده است.
-
جایگاه دختران در سیره امام رضا(ع) در محفل دختران بهشتی قم تبیین شد
پژوهشگر تاریخ اسلام با اشاره به نقش پر رنگزنانی مانند حضرت معصومه(س) که با هدایتهای امامزمان خود علیه حکومتهای ستمگر روشنگری و جهاد تبیین کردند، گفت: نقش بانوان در روشنگری علیه حکومتهای ستمگر بهقدری پر رنگ بود که حتی تبلیغات وسیع حکومتی هم نتوانست تأثیرگذاری آنان را کمرنگ کند.
-
یادداشت| نقش بی بدیل بانوان در قیام مقدس ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷
بدون شک، زنان و بانوان کشورمان برای پیروزی انقلاب اسلامی، گوش به فرمان امام راحل(ره) دوشادوش مردان به مبارزه بر ضد نظام شاهنشاهی پرداختند و چه بسیار از این زنان که در آن دوران به شهادت رسیدند.
-
مروری بر ۱۶ کتاب علوم اسلامی که در نمایشگاه مسکو رونمایی شد
نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: در سه سال گذشته حدود ۵۰ عنوان کتاب را به زبان روسی تألیف یا ترجمه کردهایم که در این میان، ۱۶ جلد برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب مسکو به نمایش درآمدهاند.
-
در نمایشگاه کتاب مسکو؛
مکتوبات فرهنگی ایران مورد استقبال روسها قرار گرفت
استقبال چشمگیر روسها از ۴۰۰ عنوان کتاب ۶۴ ناشر ایرانی با موضوعات آموزش زبان فارسی، اسلامشناسی، کودک و نوجوان، ایرانشناسی، هنر، ادبیات مقاومت و معاصر غرفه ایران در نمایشگاه کتاب مسکو از نکات قابل توجه این نمایشگاه بود.
-
خشم کودکان را به خودتان نگیرید و ظرفیت تحمل خشم کودک را افزایش دهید
روانشناس شخضیت کودک و نوجوان گفت: بچهها در سن بالاتر از ۳ سال گاهی خشم زیادی را بیدلیل به مراقب اصلی خود ابراز میکنند. مهم است بدانید که این رفتار، بخشی از مراحل رشدی کودک است.
-
ریشه آسیبپذیری نوجوانان، تعارض در کانون خانواده
رئیس اسبق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: برای پیشگیری از آسیبهای روانی و اجتماعی فرزندان باید گلواژههای عاطفی را در خانواده افزایش دهیم و محبوب یکدیگر باشیم زیرا زمانی که نوجوانان احساس خانهگریزی داشته باشند، در این حالت مستعد انواع آسیبها اند و از همین رو، برای سلامت، آرامش و رشد و شکوفایی شخصیت مطلوب فرزندان، والدین ناگزیرند محبوب آن ها باشند.
-
روضه خانگی ارائه دهنده الگوهای اسلامی و تعمیق ارزشهایی نظیر ایثار، صبر و همدلی
روضه به عنوان یک زیربنای اعتقادی و فرهنگی در زندگی ایرانیان، نه تنها ریشه در آداب و رسوم محلی دارد، بلکه با ارائه الگوهای انسانی و اجتماعی، ارزشهایی چون ایثار، صبر و همدلی را در خانوادهها و جامعه تقویت میکند.
-
مادری، بارزترین و والاترین نقشی که در کلام قرآن و اهل بیت(ع) برای زنان ترسیم شده است
روانشناس بالینی گفت: خداوند در قبال صبر و بردباری مادر، اجر و پاداش بی پایان به او عنایت می کند، قرآن کریم به رنج و مشقت مادر اشاره کرده پس بی شک باید گفت نقش مادری و همسری بانوان، به عنوان نقش بی بدیل زنان در جهان آفرینش است که امنیت و سلامت روانی بشر را در درون خانواده تضمین می کند و کسی جز بانوان نمی تواند این رسالت را بر عهده گیرد که در بیانات مکرر ائمه معصومین این رسالت به عنوان جهاد زن معرفی شده و به تنهایی با تمام فعالیت های اجتماعی و سیاسی و جهاد مردان در راه خدا برابری می کند در حالی که این رسالت بخشی از فعالیت زنان را تشکیل می دهد که در خانواده صورت می گیرد.
-
تشرف بزرگترین کاروان پیاده بانوان کشور از نیشابور به مشهدالرضا
مسئول کاروان پیاده بانوان کشور گفت: همزمان با دهه آخر ماه صفر بزرگترین کاروان پیاده بانوان کشور از نیشابور به مشهدالرضا مشرف شد.
-
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) یزد:
تفرقه افکنی، موجب عذاب اجتماعی است
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) یزد با اشاره به نامه امام رضا(ع) به عبدالعظیم حسنی، تفرقه افکنی را از موجبات عذاب اجتماعی ذکر کرد.
-
درمان احساس گناه در کودکان
روانشناس کودک و نوجوان گفت: والدین باید مسئولیت رفتارهای خود را درک کنند و از انتقادهای شدید به کودکان خودداری کنند و همچنین خشم را به خانه منتقل نکنند و با آرامش برخورد کنند زیرا میانهروی در قوانین تربیتی مهم است؛ آزادی یا سختگیری زیاد میتواند به خودخواهی یا احساس گناه منجر شود و در صورت مشاهده احساس گناه در کودک، مشاوره با متخصصان توصیه میشود.
-
یادداشت| خانوادههای غربی به مانکن تبلیغاتی سرمایهداران مبدل شدهاند
والدین در غرب به جای گسترش احترام، محبت و صمیمیت در میان اعضای خانواده به مانکن تبلیغاتی سرمایه داران غربی تبدیل شده اند و در واقع مودت و رحمت میان آنها بیشتر به یک رویا متشابه است.