نماینده ولی فقیه در کهگیلویهوبویراحمد، در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دانشگاه در حوزه فرهنگ، مسئولیت سنگینی دارد تا در قبال چالشها و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی برنامه داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور با نماینده ولیفقیه و مؤسس مدرسه فاطمیه(س) در کهگیلویه و بویراحمد به منظور ارائه گزارشی از اقدامات و تحولات صورت گرفته در دانشگاههای آزاد اسلامی کشور، دیدار و گفتوگو کرد.
آیتالله سید نصیر حسینی، موسس مدرسه علمیه فاطمیه(س) در کهکیلویه و بویراحمد، در این دیدار، گفت: دانشگاه آزاد، مولود نظام جمهوری اسلامی است، لذا در حد و تراز نظام اسلامی از این دانشگاه، توقعات وجود دارد.
وی تصریح کرد: این دانشگاه برکات فراوانی تاکنون داشته در همین استان فارغالتحصیلان زیادی از این دانشگاه خارج شدند و امروز خیلی از مدیران ما از فارغ التحصیلان همین دانشگاه آزاد هستند.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این دانشگاه همانگونه که توقع میرود باید با همان وزانت و ماهیت باقی بماند و اثرگذاری خود را در زندگی مردم و در فرهنگ داشته باشد زیرا دانشگاه در حوزه فرهنگ، مسئولیت سنگینی دارد تا در قبال چالشها و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی با برنامه باشد.
آیتالله حسینی یادآور شد: آسیب های اجتماعی فراوانی در سطح کشور و استان از جمله اعتیاد، طلاق و خودکشی داریم که جامعه را تهدید می کند و دانشگاه باید برای این آسیبها برنامه داشته باشد، چرا که دشمن به دنبال ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی بوده و در همین انتخابات دیدیم که با تبلیغات فراوان سعی در جلوگیری از حضور مردم در پای صندوقهای رای داشتند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه سیاسی، ابرقدرت آمریکا زیر سوال رفته در حالی که قدرت های بزرگ مثل روسیه و چین نتوانستند در مقابل آمریکا قد علم کنند اما ایران اسلامی این کار را با افتخار انجام داده است که نقش دانشگاه ها برای تقویت نظام در برابر استکبار جهانی محوری بوده است.
آیتالله حسینی در ادامه افزود: انقلاب ما انقلاب دانشمندان و فرهیختگان بوده و از بدنه حوزه و دانشگاه بزرگان زیادی تربیت شدند تا نهضت را به پیروزی برسانند و اکنون جمهوری اسلامی در جهان با عظمت و عزت و سربلندی حاکمیت داشته باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد منابع فراوانی دارد و در گذشته و در طاغوت به این استان ظلم بسیار زیادی شده است، گفت: در سال ۵۷شهر یاسوج تنها یک روستا بود و به برکت نظام و انقلاب به چنین جایگاهی رسیده است..
وی از آقای طهرانچی قدردانی کرد که در این وضعیت سخت اجازه نداده دانشگاه تعطیل شده و رشتهها برچیده شوند که یکی از اقدامات خوب مدیریت دانشگاه آزاد در این دوره بوده است.
در این نشست، آقای محمدمهدی طهرانچی، در سخنانی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در سه محور برای ما نقشه راه تعیین کردهاند که یکی مبحث ارتقاء علمی، دیگری گسترش فضای انقلابی و دست آخر حفظ کیان دانشگاه آزاد است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: وقتی که به دانشگاه آمدیم این دانشگاه به صورت پنهان دچار یک زیان اقتصادی شدید بود که هر سال به آن افزوده می شد، بی انضباطیهای زیادی حاکم بود در مسائل علمی زحمتهایی کشیده میشد اما در کنار آن روزنههایی باز بود که باید اصلاح میگردید.
طهرانچی ادامه داد: بدنه دانشگاه سرمایه بزرگی بود که خیلی سریع به مجموعه تحولات پاسخ مثبت داد که تبریک حضرت آقا نسبت به کرسی های آزاد اندیشی بیسابقه بود؛ چرا که بیش از صد بار از معظم له شنیده بودم که کرسیها را جدی بگیرید.
وی گفت: موفقیت دانشگاه آزاد در این خصوص به قدری بود که وقتی به معظمله گزارشی داده شد از مدیریت و دانشجویان که در کرسیهای آزاداندیشی در اینروزهای سخت کرونایی شرکت کرده بودند، قدردانی کردند که برای ما به مثابه سرمه چشممان بود.
آقای طهرانچی یادآور شد: مجموع حرکتهای دانشگاه از نزدیک توسط رهبری رصد میشود و برآیند کلی خیر و مبارک بوده است.