حضرت زینب الگویی کامل برای زنان در تمام اعصار
294350

مدیر مدرسه الزهرا(س) محمودآباد گفت: نکته مهم از سیره حضرت زینب(س) برای جامعه زنان، حضور ایشان در اجتماع و بیان غراء و تاثیرگذارشان همراه با عفت و حجاب بود که نشان می دهد حضور بانوان در اجتماع، هیچ تزاحمی با حجب و حیاء و عفاف ندارد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم سیده زهرا حسینی، در گفتگویی، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام وفات حضرت  زینب کبری(سلام الله علیها) اظهار کرد: حضرت زینب(سلام الله علیها) پس از گذشت حدود ۱۸ ماه بعد از شهادت امام حسین علیه‌السّلام در ۱۵ رجب سال ۶۲ هجری پس از تحمل مصائب کربلا و رنج‌های اسارت در ۵۷ سالگی به دیدار حق شتافت.


وی ادامه داد: با مراجعه به تاریخ، بدون شک می توان ایشان را سرآمد زنان جهان معرفی کرد، بانوی بزرگواری که  با شجاعت بی‌نظیرش توانست یزیدیان را خوار و ذلیل کند و با سخنرانی هایی که در عاشورا و بعد از عاشورا ایراد فرمودند، بشریت را از آن زمان تا عصرحاضر به حیرت وا داشتند.


مدیر مدرسه علمیه محمودآباد ادامه داد: حضرت زینب(سلام الله علیها) نه ‌تنها در حادثه عاشورا به عنوان یک زن نمونه بودند، بلکه نقش خودشان را به عنوان همسر، مادر و یک زن برجسته و ممتاز در خاندان پیامبر(صلی الله علیه وآله) ایفا کردند؛ هنگامی که عبدالله بن جعفر به خواستگاری حضرت آمد، این بانوی نورانی شرط می‌گذارد که روزی یک بار به دیدار برادرش امام حسین(علیه السلام) برود و هرگاه برادرش خواست به سفر برود، با او همراه شود و این شرط، نشان‌دهنده رعایت حدود و احکام الهی است که بدون اجازه شوهر نباید از منزل بیرون رفت و اینکه در امر ازدواج معیارهای مادی نداشته باشیم که این خود کلید حل مشکلات امروز نسل جوان است، چرا که امروزه، امر ازدواج به دلیل توجه بیش از حد به مقوله های مادی و دنیوی به تاخیر افتاده است.


وی تاکید کرد: سوالی که مطرح هست و به درد جامعه امروز می‌خورد، این است که چگونه حضرت زینب(سلام الله علیها) به مقامات عالیه رسیده است؟ در پاسخ باید گفت که اگر انسان بخواهد درست تربیت شود، اول باید مربی خوب داشته باشد و بعد از آن، نیاز به فضای تربیتی مناسب و همنشین خوب دارد؛ حضرت زینب(سلام الله علیها) در خانه‌ای رشد پیدا کردند که فضایل اخلاقی در بالاترین رتبه قرار دارد، مادر بزرگوارشان حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) هستند که وقتی به نماز شب می ایستند، همه مومنین و مومنات را بر خود مقدّم می‌دارند، اگر مادران امروز بخواهند فرزندانی تربیت کنند که الگویی برای آیندگان شوند، باید فضای تربیتی و بستر مناسب را برای آنها ایجاد کنند.

خانم حسینی خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگری که از حضرت زینب(سلام الله علیها) به یادگاری مانده است و برای جامعه زنان بسیار قابل توجه است، حضور ایشان در اجتماع و در میان مردان و بیان غراء و تاثیرگذارشان و همچنین حیاو عفت و حجاب ایشان بود که مثال زدنی است و اینچنین می شود که حضور بانوان در اجتماع، هیچ تزاحمی با حجب و حیاء و عفاف ندارد.

وی بیان کرد: بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، اگر فرض می کردیم که حادثه کربلا اصلا به وجود نمی آمد، باز زینب کبری(سلام الله علیها) بعنوان یک انسان بزرگ و یک زن، قابل تبعیت کردن بودند و معلم معنوی، اخلاقی و رفتار اسلامی  محسوب می‌شدند.
 

برچسب‌ها