رئیس پژوهشکده زن و خانواده گفت: دومین همایش خانواده مقاوم با ارائه گزارش تفصیلی از همایش توسط آیت الله اعرافی روز پنجشنبه ۱۰ خرداد در سالن آیت الله شرعی(ره) مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران قم برگزار میشود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا زیبایینژاد رئیس پژوهشکده زن و خانواده ظهر امروز در نشست خبری همایش خانواده مقاوم که در سالن جلسات مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه برگزار شد، اظهار کرد: صبر و استقامت در زبان فارسی در یک معنا به کار میرود در حالی که صبر به معنای تحمل سختیها و استقامت به معنای تحمل در مسیر حرکت است.
وی در پاسخ به اینکه خانواده مقاوم یعنی چه نوع خانوادهای، گفت: خانواده مقاوم به معنای مقاومت انفعالی نیست بلکه منظور مقاومت فعال و سازندهای است که در حرکت اتفاق میافتد.
زیبایی نژاد با بیان اینکه فردگرایی و نسبی گرایی ارزشها یکی از ابر چالشهایی است که خانواده با آن مواجه است، عنوان کرد: امروزه ازدواج و فرزندآوری و خوب بودن این امر برای جوانان سوال برانگیز شده است بلکه در گذشته این امر به صورت پیش فرض حسن و نیک بود.
مدیر پژوهشکده زن و خانواده در ادامه افزود: در حال حاضر تحولات به صورتی پیش میرود که ارزشها به ضد ارزش تبدیل شده است و این به معنای اینکه فساد فراگیر میشود نیست بلکه از نظر عملی بدتر از فراگیری فساد است.
دبیر علمی خانواده مقاوم در پاسخ به اینکه تحولات در خانواده مقاوم باید به چه سمتی پیشرفت کند، افزود: خانواده باید به پشتیبانی و فهم عمیقی از تحولات برسد و به خوبی میدان تهدید خود را دقیق بشناسد تا نسبت به میدانهای تهدیدی که شناخته حساسیت داشته باشد.
زیبایی نژاد افزود: امروزه * جهت توجیه کارشان مستند علمی بیان میکنند و وقتی ما برای آنها دلیل و مشکلات کارشان را بیان میکنیم اینگونه اقتضا میکنند که چرا شما با علم مقابله میکنید.
وی در ادامه گفت: در دهه ۱۹۷۰ کتاب های مرجع جهانی * را به عنوان یک اختلال میشناختند اما از سال ۱۹۷۵ * به عنوان گرایش توسط آنها به رسمیت شناخته شد و اکنون در تلاش هستند تا هموفوبیا را به رسمیت بشناسند برای اینکه اثبات کنند کسانی که از * میترسند اختلال روانی دارند.
رئیس پژوهشکده زن و خانواده با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب چگونگی راه نجات جوانان، نوجوانان و حتی کودکان را از نهادهای حاکمیتی، غیر حاکمیتی و نخبگان مطالبه کرده است، افزود: همایش خانواده مقاوم به دنبال حل این مطالبه است و در حال حاضر بسیاری از کارها انجام شده تا خود خانواده چه کاری باید انجام دهد که توانمند شود و بتواند ارزشهای اخلاقی را در فرزندان خود نهادینه کند.
زیبایی نژاد با بیان اینکه در حال حاضر در موقعیت تهدید قرار داریم و باید آهسته آهسته قدرت را تولید کنیم تا بتوانیم از دل تهدیدها فرصت در بیاوریم، گفت: فضای جهانی شدن فرصتهای بسیاری را برای ما ایجاد کرده و ما باید با فهم موقعیت تهدید بتوانیم تهدید را تبدیل به فرصت کنیم و از فرصتهای موجود ظرفیتهای جدید تولید کنیم.
وی در پاسخ به اینکه چگونه همایش خانواده مقاوم بینالمللی شد، گفت: ما نیاز داریم که با کارشناسان کشورهای مختلف هم افزایی فکری داشته باشیم و در حال حاضر در این همایش مهمانهایی از کشور مراکش، لبنان، عراق، بوسنی، گرجستان و برزیل داشتیم که در روز اول همایش که ۳۰ اردیبهشت ماه برگزار شد، حضور پیدا کردند.
زیبایی نژاد در پاسخ به زمان برگزاری روز دوم همایش گفت: همایش خانواده مقاوم پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ در سالن آیت الله شرعی (ره) مرکز مدیریت حوزههای علمی خواهران قم برگزار میشود.
وی در پایان افزود: روز پنجشنبه پنل اندیشههای معاصر، تبلیغ، روانشناسی، تربیت اخلاق، تاریخ و تمدن پیش از ظهر برگزار میشود و سپس در اختتامیه آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه گزارش تفصیلی در ارتباط با این همایش را ارائه خواهد کرد و در روز همایش از آثار تولید شده نیز رونمایی میشود.
انتهایپیام/
نظر شما