تابستان ظرفیتی مناسب برای پرداختن به مباحث قرآنی برای طلاب است

مدرس مدرسه علمیه حضرت آمنه(س) فریدونکنارگفت: تابستان ظرفیتی مناسب برای پرداختن به مباحث قرآنی برای طلاب است، غنیمتی روحانی که موجب جلای قلب و ذهن می‌شود، زیرا ما انسان‌ها عاشق کمال و نیازمند رشد و تربیت هستیم.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مازندران، خانم صغری آقاپور استاد مدرسه علمیه حضرت آمنه(س) فریدونکنار در گفت‌وگویی در زمینه فرصت‌های قرآنی اظهار داشت: تابستان ظرفیتی مناسب برای پرداختن به مباحث قرآنی برای طلاب است، غنیمتی روحانی که موجب جلای قلب و ذهن می‌شود، زیرا ما انسان‌ها عاشق کمال هستیم و نیازمند رشد و تربیت و این خداوند است که جامع تمام کمالات است و کتاب قرآن رابرای هدایت انسان‌ها که احسن الخالقین هستند، قرار داد تا به سعادت و کمال برسند.

استاد مدرسه علمیه حضرت آمنه(س) فریدونکنار تأکید کرد: از هر فرصت طلایی و ناب باید برای قرائت، تفکر، تدبر و تعقل در قرآن استفاده کرد تا شیرینی عبارات و  حقیقت معنای آن را دریابیم، زیرا قرآن نور است، ظاهرش آراسته و زیبا و باطنش ژرف و عمیق. قرآن پاسخگوی تمام نیاز بشر است. سراسر قرآن سرمشق و درس و عبرت است برای کسی که به آن توجه و عمل می‌کند، پس هر کس حبل قرآن متین را چنگ زند، از هرکه غیر رب العالمین بی‌نیاز شود و در روز حشر و قیامت، این نسخه الهی شفیع او خواهد بود.

وی با اشاره به تحول در جهت رشد معنوی اظهار داشت: امام علی علیه السلام در خطبه ۱۷۶ نهج البلاغه می‌فرمایند: «وَ فیهِ رَبیعُ الْقَلْبِ، وَ یَنابیعُ الْعِلْمِ، وَ ما لِلْقَلْبِ جِلاءٌ غَیْرُهُ» یعنی بهار دل‌ها و چشمه‌های دانش در قرآن است و برای جلای قلب و ذهن جز قرآن نتوان یافت، در نتیجه کسی که قرآن را دارد همه‌چیز دارد، لذا برای پاک سازی روح و دستیابی به گوهر ناب تقوای الهی جهت رشد و تعالی و کسب سعادت، و برای دستیابی به این امر مهم باید رهنمودهای قرآن را سرلوحه عمل خویشتن قرار داد. قرآن غذای روح است و روح ما نیازمند این غذای طاهر و نورانی است.

خانم آقاپور در ادامه گفت: قرائت آیات قرآن و درک مضامین عالی آن باعث هدایت و تشخیص حق و باطل و مایه نجات از کیفر الهی می شود و انسان در زمره بهره‌مندان از کرامت خداوند قرار می‌گیرد.

وی همچنین در جهت ارتقا تهذیب طلاب ابراز کرد: تابستان زمان بهتر و بیشتری برای مطالعات کتاب‌های علمی و دینی و اخلاقی و نیز مطالعه و مقایسه تفاسیر قرآن و احادیث برای فهم بیشتر آیات الهی است، لذا باید از این ظرفیت خدادای نهایت بهره را جست.

خانم آقاپور تصریح کرد: برقراری ارتباط با خدا از طریق توجه به قرآن و دعاهای سفارش شده و شب زنده‌داری و استغفار به‌خصوص ساعاتی قبل از اذان صبح تأکید شده است که تفکر در اعمال و رفتار و تلاش در جهت مقبولیت نزد خدای متعال به‌طور قطع بدون اجر و توجه نخواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha