دوری از شهرت و پایبندی به حقیقت ضرورت دارد

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: مسئولیت طلبگی سنگین است؛ دوری از شهرت و پایبندی به حقیقت برای موفقیت همه ضرورت دارد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مازندران، حجت‌الاسلام محمدعلی افضلی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مدرس حوزه و دانشگاه، در دیداری که با حضور طلاب جدیدالورود  و اساتید مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام‌الله‌علیها ساری برگزار شد، مسئولیت سنگین طلبگی را یادآور شد و تأکید کرد: طلبگی را باید با اختیار و آگاهی دقیق به جایگاه خود نگاه کنیم.

وی بیان کرد: وقتی وارد مسیر طلبگی می‌شویم، باید هدفمان را بشناسیم و بدانیم چگونه می‌خواهیم تأثیرگذار باشیم، طلبگی نباید تنها محدود به کسب علم و خواندن شود، بلکه باید به موقعیت اجتماعی و وظایف دینی خود نیز توجه داشته باشیم.

حجت‌الاسلام افضلی در ادامه افزود: یکی از مشکلات ما این است که گاهی دچار تمایل به شهرت و مقام می‌شویم که این مسیر باعث گمراهی است، اگر در دعوتی برای سخنرانی یا فعالیت شرکت کردیم، هرگز نباید دنبال نشان و عنوان باشیم، مهم این است که هدف واقعی الهی را فراموش نکنیم.

مدرس حوزه و دانشگاه درباره تلاش دشمنان برای تحریف دین و تاریخ هشدار داد و گفت: دشمنان هیچگاه از آسیب‌رساندن به ما دست نمی‌کشند و از طریق تحریف تلاش می‌کنند ما را از مسیر حق دور کنند، وظیفه ماست که با تحقیق و حفظ آگاهی از حقیقت دفاع کنیم و اجازه ندهیم انحرافات در جامعه نفوذ کنند.

وی درباره مسیر علمی نیز تأکید کرد: دانش حقیقی با پرسشگری و تحقیق مداوم به دست می‌آید، از پرسیدن سؤال نترسید و از فتوا دادن‌های غیرمسئولانه بپرهیزید.

حجت‌الاسلام افضلی گفت: در زندگی فردی و اجتماعی واقع‌بین و صبور باشیم و در برابر ناسزا و تهمت با آرامش رفتار کنیم، او یادآور شد که رضایت خداوند باید هدف همه ما باشد، نه رضایت مردم.

وی سه نکته مهم حقیقت بندگی را این‌گونه بیان کرد: ‌چیزی را متعلق به خود ندانیم و بدانیم همه چیز از خداوند است، برنامه‌ها و تدابیر خود را به خداوند بسپاریم، اما از تلاش خود دست نکشیم و همواره توکل به خداوند کنیم و از او هدایت و مدد طلبیم.

حجت‌الاسلام افضلی یادآوری کرد: مسیر علمی و طلبگی سختی‌های فراوانی دارد، از اساتید عزیز باید قدردانی کنیم که با سختگیری‌های خود ما را به تعالی و پیشرفت هدایت می‌کنند، امید دارم همه ما در مسیر رشد معنوی، علمی و اجتماعی گام برداریم و وظایف دینی و انقلابی خود را به خوبی انجام دهیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha