نشست آموزشی مهارتهای زندگی و تغذیه سالم در دوران سالمندی در مدرسه علمیه هاجر خمین برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/مرکزی، در نشستی آموزشی که در مدرسه علمیه خواهران هاجر شهرستان خمین برگزار شد، خانم مریم حمزهلو، کارشناس پایگاه سلامت این شهرستان، به تشریح مهارتهای زندگی و اصول تغذیه سالم در دوران سالمندی پرداخت.
خانم حمزهلو در ابتدای این نشست با بیان نکاتی درباره مهارتهای زندگی، به اهمیت این مهارتها در حفظ سلامت و ارتقای کیفیت زندگی سالمندان اشاره کرد.
وی گفت: با افزایش سن، نیاز بدن به کالری کاهش مییابد اما نیاز به دریافت ویتامینها، مواد معدنی و پروتئینها افزایش مییابد. از این رو، تغذیه سالمندان باید به گونهای باشد که تمامی این نیازهای تغذیهای را تامین کند.
خانم حمزهلو، انتخاب لبنیات کمچرب یا بدون چربی، غذاهای غنی از پروتئین مانند گوشت بدون چربی، غذاهای دریایی و تخم مرغ را برای سالمندان توصیه کرد.
کارشناس پایگاه سلامت شهرستان خمین افزود: مصرف سبزیجات پرفیبر، میوهها، غلات کامل و محصولات لبنی که حاوی پتاسیم، کلسیم و ویتامین D هستند، به عنوان مواد مغذی مهم برای سالمندان توصیه می شود تا سلامت استخوانها و عملکرد بدن حفظ شود.
انتهای پیام/
نظر شما