بصیرت زینبی، راه عبور از جنگ تمدن‌هاست / دشمن در پی تحمیل «جنگ تمدن‌ها» به‌جای «گفت‌وگوی تمدن‌ها» است

استاد حوزه و دانشگاه در نشست بصیرتی با موضوع «گفت‌وگوی تمدن‌ها و مسئولیت خواص در تحولات اجتماعی» که در مدرسه علمیه تخصصی حضرت نرجس خاتون‌ سلام‌الله‌علیها دولت‌آباد برگزار شد، با تبیین اهداف پنهان دشمنان از طرح گفت‌وگوی تمدن‌ها، تأکید کرد: «غرب در ظاهر دم از گفت‌وگو می‌زند، اما در عمل به‌دنبال جنگ فکری و فرهنگی با ملت‌های مستقل است.»

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ اصفهان، نشست بصیرتی با موضوع «گفت‌وگوی تمدن‌ها و مسئولیت خواص در تحولات اجتماعی» با حضور جمعی از طلاب و اساتید در مدرسه علمیه تخصصی حضرت نرجس خاتون‌ سلام‌الله‌علیها دولت‌آباد برگزار شد. در این نشست، دکتر علی‌اکبر قنبری، از اساتید حوزه و دانشگاه در قم، به تحلیل شرایط منطقه‌ای و جهانی پرداخت و گفت: دشمن پس از ناکامی در تحقق اهداف خود، راهبرد تازه‌ای را برای تضعیف نظام اسلامی طراحی کرده است. آنان با بزرگ‌نمایی مشکلات، القای ناکارآمدی و هدف قرار دادن امید مردم، در پی سست کردن پایه‌های اعتماد عمومی هستند.

وی با اشاره به تحرکات دشمن در سال‌های اخیر افزود: انتقال فشارها از مرکز به پیرامون کشور، ورود گروه‌های تجزیه‌طلب و ایجاد فتنه‌هایی نظیر ماجرای مهسا امینی از جمله برنامه‌های آنان برای ایجاد شکاف اجتماعی و تضعیف وحدت ملی است.

دکتر قنبری با بیان اینکه دشمنان پس از ناکامی در این طرح‌ها به دنبال کاهش نفوذ رهبری و کم‌رنگ‌سازی سبک زندگی عاشورایی ملت ایران هستند، تصریح کرد: برخی از سران صهیونیستی و منطقه‌ای، در جریان جنگ اخیر غزه، آشکارا اعلام کردند که نوبت مردم ایران است تا در خیابان‌ها اهداف آنان را دنبال کنند؛ اما ایمان، استقامت و بصیرت ملت ایران، نقشه‌های آنان را بار دیگر ناکام گذاشت.

این استاد حوزه در ادامه، با تبیین مفهوم «گفت‌وگوی تمدن‌ها» خاطرنشان کرد: در ظاهر، شعار گفت‌وگو برای تفاهم و تعامل ملت‌ها داده می‌شود، اما در عمل غرب در پی تحمیل فرهنگ خود و حذف سایر تمدن‌هاست. این همان جنگ تمدن‌هاست که در پوشش گفت‌وگو دنبال می‌شود.

وی تأکید کرد: جامعه اسلامی باید با تکیه بر ایمان، عقلانیت و تفکر زینبی در برابر این جریان ایستادگی کند. خواهران طلبه امروز باید با بصیرت و روحیه زینبی در میدان جنگ نرم حاضر شوند؛ چراکه دشمن با همه توان اعتقادی و رسانه‌ای خود وارد عرصه شده است.

دکتر قنبری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش خواص در تحولات اجتماعی گفت: اگر خواص جامعه در لحظه حساس سکوت کنند، مردم دچار سردرگمی می‌شوند. بصیرت، صبر و روشنگری از مهم‌ترین وظایف نخبگان است تا بتوانند جامعه را در مسیر حق و امید نگه دارند.

وی در پایان، با یادآوری سخنان شهید حاج قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه «شرط پیروزی در این جنگ، نترسیدن و نترساندن است»، افزود: دفاع نظامی وظیفه نیروهای مسلح است، اما دفاع فرهنگی و حفظ تاب‌آوری اجتماعی بر عهده طلاب و عالمان دینی است. با ایمان، علم و عمل می‌توان جامعه را از فتنه‌های فکری و فرهنگی عبور داد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha