کد مطلب: 143349
۱۶ آذر ۱۴۰۴، ۱۰:۱۲
نقش مشاوره در تقویت انگیزه طلاب

«طرح آرام» در مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام شاهرود با محوریت حمایت روانی طلاب پایه اول و با رویکرد گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره و مشاوره‌های خصوصی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران /سمنان، طرح «آرام» با هدف شناسایی، بررسی و پیگیری مسائل فردی و خانوادگی طلاب پایه اول، به همت خانم فاطمه عامری، مشاور محترم درمدرسه علمیه امام صادق علیه‌السلام شاهرود با رویکرد گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره و مشاوره‌های خصوصی برگزار شد.

خانم عامری با اشاره به جزئیات این طرح اظهار داشت: مشاوره‌ها به‌صورت اختصاصی و فرد به فرد برای طلاب پایه‌های اول برگزار میشود و بانوان طلبه به‌صورت خصوصی در جلسات حضور پیدا کرده و درباره مسائل شخصی، خانوادگی، مشکلات فرزندان، انگیزه ورود به حوزه و همچنین چالش‌هایی که پس از آغاز تحصیل با آن مواجه شده بودند، به گفت‌وگو می‌پردازند.

وی افزود: برخی از طلاب با مشکلات خانوادگی مواجه بودند که پس از بررسی اولیه، نوبت‌های بعدی برای آن‌ها ثبت شد تا پیگیری‌های لازم به شکل مستمر و منظم انجام گیرد.

مشاور مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام گفت: طرح «آرام» با هدف ارتقای سلامت روان، افزایش انگیزه تحصیلی و تقویت توان فردی و خانوادگی طلاب طراحی شده و با استقبال خوبی از سوی شرکت‌کنندگان همراه بوده است.

خانم عامری در پایان یادآوری کرد: توجه به آرامش روانی طلاب، به‌ویژه در سال‌های ابتدایی ورود به حوزه، نقش مهمی در مسیر رشد علمی و تربیتی آنان دارد و امیدواریم این طرح بتواند بخشی از دغدغه‌های آنان را کاهش دهد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha