کرامت زن ماندگار است نه زیبایی ظاهری

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در دوازدهمین جلسه اخلاق و نشست اداری معاونان و کارکنان این مرکز حوزوی ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) و روز زن، بر اهمیت کرامت زن و پیروی از اهل بیت(علیهم السلام) تأکید کرد و نکاتی درباره عالم برزخ و شفاعت ارائه داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کارگر، مدیر حوزه علمیه خواهران استان، در آستانه میلاد با برکت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) این مناسبت را به تمامی بانوان و همچنین روز میلاد بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (رحمه‌الله‌علیه)، تبریک گفت.

وی با نقل روایتی از امام صادق (علیه‌السلام) بیان داشت: پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌وآله) در سفری پنج سجده به جا آوردند، وقتی اصحاب سؤال کردند که علت این سجده‌ها چیست ، حضرت فرمودند: نَعَمْ أَتانی جَبْرَئیلُ علیه السلام فَبَشَّرَنی اَنَّ عَلیّاً فی الَجنَّة فَسَجَدْتُ شُکْراً لِلّهِ تَعالی، فَلمّا رَفَعْتُ رَأسِی قالَ: وَ فاطمةُ فی الجَنَّةِ فَسَجَدْتُ شُکْراً لِلّهِ تَعالی، فَلمّا رَفَعْتُ رَأسی قالَ: وَ الحَسَنُ وَ الحُسَینُ سَیِّدا شبابِ أَهَل الجَنَّةِ، فَسَجَدْتُ شُکراً لِلّهِ تَعالی، فَلمّا رَفَعْتُ رَأسِی قالَ: وَ من یُحِبُّهُم فی الجَنَّةِ، فَسَجَدْتُ شُکْراً لِلّهِ تَعالی، فَلمّا رَفَعْتُ رَأسی قالَ: وَ مَنْ یُحِبُّ مَنْ یُحِبُّهُمْ فی الجَنَّةِ. [امالی شیخ مفید، مجلس سوم ح ۲ ص ۳۲ و ۳۳]"( المفید فی «الأمالی» ص / ۴۱ م / ۳ ح / ۴)؛ جبرئیل نزد من آمد و به من بشارت داد که علی(علیه السلام) در بهشت است لذا به شکرانه این بشارت سجده کردم سپس جبرئیل اضافه کرد: «وَ فاطمةُ فی الجَنَّةِ» وَ الحَسَنُ وَ الحُسَینُ سَیِّدا شبابِ أَهَل الجَنَّةِ، من یُحِبُّهُم فی الجَنَّةِ وَ مَنْ یُحِبُّ مَنْ یُحِبُّهُمْ فی الجَنَّةِ؛ و لذا برای هر بشارتی که جبرئیل داد سجده شکر را به جا آوردم.»

مدیر حوزه با اشاره به این روایت افزود: این روایت بسیار امیدوارکننده است؛ دوستداران و پیروان اهل بیت(علیهم السلام) شایسته شفاعت و رحمت الهی خواهند بود و ما باید الگوی زندگی خود را خاندان عصمت و طهارت قرار دهیم و از الگوهای نادرست و معرفی‌شده توسط دشمنان اسلام پرهیز کنیم.

وی در ادامه به موضوع عالم برزخ و شفاعت اهل بیت پرداخت و افزود: شفاعت اهل بیت در قیامت اتفاق می‌افتد و در عالم برزخ دسترسی به اعمال محدود است. انسان باید در دنیا با پیروی و دوست‌داری اهل بیت شایستگی شفاعت را کسب کند تا در قیامت، دست آنان از رضایت شامل حال او شود.

حجت الاسلام والمسلمین کارگر شورکی همچنین با تأکید بر ماندگاری کرامت زن گفت: اگر شخصیت زن بر کرامت انسانی و اخلاق استوار باشد، این شخصیت تا پایان عمر او باقی می‌ماند؛ اما اگر تمرکز بر زیبایی ظاهری، لباس و آرایش باشد، این جلوه کوتاه‌مدت است. کرامت انسانی زن همیشگی و ماندگار است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در بخش پایانی صحبت خود، به موضوع عالم برزخ و شفاعت پرداخت و بیان داشت: دربعضی روایات داریم که معصومین می فرمایند شفاعت ما اهل بیت(علیهم السلام) در قیامت اتفاق می افتد و در عالم برزخ دسترسی محدود شده است و لذا افراد باید تقاص اعمال دنیایی خود را در عالم برزخ پس دهند تا شایستگی شفاعت را در قیامت کسب کنند و از آن جا که ما خبر نداریم آن هنگام که انسانی داخل قبر قرار می گیرد، این قبر آیا برای او حفره ای از جهنم شده یا این که درِ بهشت برای او باز شده است . بنابراین باید به گونه ای عمل کنیم که شفاعت اهل بیت(علیهم السلام) برای ما هم فراهم شود و بهترین راه دوستدار و پیرو اهل بیت بودن است که امیدوارم برای همه ما این اتفاق بیفتد که آنان از ماراضی باشند و در دنیا و آخرت دستمان را بگیرند.

گفتنی است در بخش پایانی جلسه، مسائل مربوط به مدارس علمیه مورد بررسی قرار گرفت و هر یک از معاونین با ارائه گزارش از وضعیت حوزه‌ها و بیان مشکلات، راهکارهایی برای ارتقای عملکرد ارائه کردند. این نشست با تصویب چند مصوبه مهم به پایان رسید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha