کارگاه تخصصی سئو و تولید محتوای استاندارد برگزار شد

معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران گلستان از برگزاری دو دوره آموزشی با محوریت «مقالات کوتاه‌نوشت» با محوریت «زن، کودک و خانواده» و «تربیت مربی تکنیک‌های تولید محتوای پژوهشی استاندارد (سئو)» در حوزه علمیه خواهران گلستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه های علمیه خواهران/گلستان، خانم صدیقه بهرامی معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران گلستان بیان کرد: دوره آموزشی مقالات کوتاه‌نوشت با «محوریت زن، کودک و خانواده» و نیز دوره تربیت مربی تکنیک‌های تولید محتوای پژوهشی استاندارد (سئو) در مدیریت حوزه علمیه این استان در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه این دوره به مدت دو روز در تاریخ ۱۸ و ۱۹ آذرماه برگزار می‌شود، اضافه کرد: این کارگاه با هدف ارتقای توانمندی پژوهشگران و فعالان حوزه محتوا در استانداردسازی و بهینه‌سازی متون علمی و آموزشی برگزار می‌شود.

معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران گلستان افزود: آقایان؛ علیرضا آزادوار و محمد نصاری رئیس اداره تعاملات و ارتباطات پژوهشی به عنوان اساتید دوره، به آموزش مباحث تخصصی در زمینه تولید محتوای پژوهشی و بهینه‌سازی مقالات علمی برای موتورهای جست‌وجو پرداختند.

خانم بهرامی بیان کرد: سرفصل‌های این دوره شامل موارد ذیل است؛ مرور کلی بر مفهوم سئو (SEO) و کاربردها و اهمیت آن در نگارش محتوای پژوهشی، آموزش نحوه به‌کارگیری و انتخاب کلمات کلیدی، روش‌های گزینش و پالایش محتوا، نگارش تایتل، متادیسکریپشن و هدینگ‌های استاندارد، و همچنین آشنایی با استراتژی‌های بارگذاری مقالات پژوهشی.

وی افزود: در بخش دوم دوره، شرکت‌کنندگان با مفاهیم سئوآن‌پیج (On-page SEO) اصول تولید محتوای هدفمند و کلیدواژه ‌محور و نحوه ایجاد منظومه محتوایی آشنا می‌شوند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha