-
مدیرکل آموزشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران مطرح کرد؛
ضرورت ارتقاء کمی و کیفی زیرساخت تعلیم و تربیت در حوزههای علمیه خواهران
مدیرکل آموزشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران گفت: هدف این اداره کل، ارتقاء کمی و کیفی زیرساخت تعلیم و تربیت است و برای این امور با برنامههایی از جمله افزایش راهبرد ضریب استحصال، افزایش ضریب دانش آموختگی و کاهش سنوات تحصیلی با برنامه عملیاتی به تسریع بخشی میپردازیم.
-
ارتقاء علمی اساتید حوزههای علمیه خواهران از توجه ویژهای برخوردار است
مدیرکل امور اساتید حوزههای علمیه خواهران گفت: در راستای ارتقاء اساتید، راهبری علمی داوطبان از توجه ویژهای برخوردار است که در جهت تسهیل این امر منابع آموزشی محدود اما متناسب با سطح استاندارد ایجاد شده است.
-
مدیران استانی به شناخت «نیازهای آموزشی» اهتمام ورزند
مدیرکل امور تحصیلات تکمیلی حوزههای علمیه خواهران گفت: نظارت بر برنامه درسی، تدریس، ارزیابی آموزشی، روابط انسانی بین فردی، مدیریت، راهبری، زمان بندی متناسب فرآیندها بخشی از نیازهای نظام آموزشی حوزههای علمیه خواهران است و فقط در صورت شناخت این موضوعات میتوان برای رفع موانع آن گام برداشت.
-
«بهگزینی» در اولویت جذب طلاب جدیدالورود قرار میگیرد
مدیرکل سنجش و پذیرش حوزههای علمیه خواهران گفت: پذیرش طلاب حوزههای علمیه خواهران با توجه به برنامه ۵ ساله براساس «ارتقاء کمی راهبردی سامانهها و بهگزینی» صورت میگیرد اما اگر جذب حداکثری حوزههای علمیه خواهران، صرفا آماری باشد، نمیتوانیم «بهگزینی» را اعمال کنیم.
-
مدیر حوزههای علمیه خواهران:
حوزههای علمیه خواهران برای رسیدن به «حوزه پیشرو و سرآمد» عزم خود را جزم کرده است/ نباید با دشمن قهقه مستانه بزنیم
مدیر حوزههای علمیه خواهران گفت: اولین پیمان ما در حوزههای علمیه خواهران این است که از نائب امام عصر(عج)، یعنی مقام معظم رهبری تبعیت کنیم و دومین پیمان نیز محقق کردن امور و رهنمودهای والیان منصوب شده است که میتواند راهگشای مسیر ما باشد.
-
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران:
مدیران استانی حساسیت و دقت خاصی نسبت به توسعه رشتههای تحصیلی داشته باشند
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران با حضور در نشست مدیران استانی گفت: درختواره رشتهها، گرایشات، دانشنامه و مدارک حوزوی به منزله یک شمشیر دولبه است که اگر اهتمام به تربیت و دقت در آن اعمال نشود حتما این شمشیر دولبه به ضرر حوزه کار میکند و مدیران استانی باید نسبت به توسعه رشتههای تحصیلی اهتمام ورزند تا در آینده دچار مشکل نشویم،
-
مؤسسه آموزش عالی معصومیه خواهران یک الگوی مناسب برای تمامی مدارس علمیه است
سرپرست معاونت امور حوزه های علمیه خواهران گفت: موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران در شهر مقدس قم، یک امتیاز و الگویی مناسب است که اگر از ظرفیت های این موسسه استفاده نکنیم ضرر کرده ایم.
-
برگزاری نخستین نشست برخط مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران در سال ۱۴۰۴
اولین نشست برخط مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران در سال ۱۴۰۴، چهارشنبه با حضور مدیر حوزههای علمیه خواهران و دیگر معاونتها برگزار میشود.
-
برگزاری دومین نشست برخط با موضوع «هویت دخترانه»
به همت معاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران دومین نشست از سلسله نشستهای برخط با موضوع «هویت دخترانه» برگزار میشود.
-
برگزاری مدرسه تابستانی حدیث (غیرحضوری) ویژه طلاب حوزههای علمیه خواهران
مدرسه تابستانی حدیث (غیرحضوری) با امکان جایگزینی ۶ واحدی دروس اقتضایی حدیث ویژه طلاب سیکل و دیپلم حوزه های علمیه خواهران برگزار میشود.
-
برگزاری پنجمین پویش بینالمللی «غدیر مسیر سعادت»
معاونت فرهنگی تربیتی مرکز آموزشهای غیرحضوری، در راستای تبلیغ و زنده نگهداشتن فرهنگ غدیر، اقدام به برگزاری پنجمین پویش بینالمللی «غدیر مسیر سعادت» میکند.
-
مدارس علمیه خواهران در ایام اربعین به پایگاههای فرهنگی تبدیل میشوند
معاون فرهنگی و تبلیغی حوزههای علمیه خواهران گفت: فلسفه شکلگیری قرارگاهای فرهنگی، تبدیل مدارس علمیه به یک پایگاه فرهنگی، تبلیغی و تربیتی است که در کنار فعالیتهای آموزشی و پژوهشی بتواند در تعامل با جامعه پیرامون خود بهصورت هدفمند با بکارگیری همه ظرفیتها در راستای حل مسائل خود بهویژه مسائل زن و خانواده موثر واقع شود.
-
پیام مدیر حوزههای علمیه خواهران بهمناسبت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور بهمناسبت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد پیامی صادر کرد.
-
برگزاری آزمون جامع ویژه طلاب خواهر سطح چهار
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران از برگزاری آزمون جامع طلاب سطح چهار حوزههای علمیه خواهران در دو نوبت شهریور و بهمن ماه سال جاری خبر داد.
-
برگزاری دوره مهارت ها و فنون مصاحبهگری
اداره کل سنجش و پذیرش حوزههای علمیه خواهران، در راستای ارتقای دانش و مهارت مصاحبه گران سطح دو، درصدد برگزاری دوره آموزشی فنون مصاحبه است.
-
معاون بینالملل حوزههای علمیه برادران:
نیازمند سندی راهبردی ویژه خواهران در عرصه بین الملل ذیل پیام رهبری هستیم/ منشور روحانیت نگاهی بین المللی دارد
معاون امور بینالملل حوزههای علمیه گفت: رهبر معظم انقلاب در این پیام برای حوزه های علمیه پنج عنصر هویتی ذکر کردند که علاوه بر اینکه دو رکن «حوزه های علمیه همیشه خط مقدم مبارزه با استکبار بوده است» و «حوزه علمیه یک حوزه تمدن ساز است» که کاملا به صورت بین المللی هستند در رکن های دیگر نیز نگاه بین المللی وجود دارد.
-
مدرس حوزه الزهرا(س) لبنان:
حوزههای علمیه انسان ساز هستند/ لزوم گسترش حوزههای علمیه در دنیا
مدرس حوزه الزهرا بعلبک لبنان با اشاره به اینکه حوزههای علمیه انسان ساز هستند، گفت: حوزه های علمیه باید بیش از گذشته در جهان گسترش یابند.
-
اصالت نهاد حوزه بر محوریت انسانسازی است
مبلغ و فعال فرهنگی از اندونزی در پیشنشست امتداد اجتماعی اندیشههای تمدنی امام و رهبری در گستره بینالمللی گفت: اصالت نهاد حوزه بر محوریت انسان سازی است، لذا ما اگر بخواهیم تمدن جهانی بشری خوب را شکل بدهیم، باید حوزههای علمیه را با همان محور اصیل خود که انسان سازی الهی و دارای اوصاف خدا هستند، پرورش دهیم.
-
اندیشههای امامین انقلاب ظرفیتی تمدنی دارند که باید در جامعه جاری شوند
عضو اتحادیه طلاب آفریقا و فعال فرهنگی بینالمللی از نیجریه در پیشنشست امتداد اجتماعی اندیشههای تمدنی امام و رهبری در گستره بینالمللی گفت: در عصر ما که تمدن اسلامی در مسیر تحقق گام برمیدارد، نقش حوزههای علمیه خواهران بسیار کلیدی است و اندیشههای امامین انقلاب ظرفیتی تمدنی دارند که باید در جامعه جاری شوند.
-
«نگاه عمیق به جهانیشدن» رویکرد جدید حوزه علمیه خواهران قرار گیرد
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت: نگاه بانوان حوزوی باید «هستیبخش» باشد، زیرا خالقیت خداوند از دامان زن تحقق پیدا می کند، تمدن غرب همواره قصد دارد تمام مفاهیم ما را لجنمال کند و حوزههای علمیه خواهران باید بر طبق تجربیات و ادبیات خود با دنیا صحبت کند، اگر در بحث زنان به قرآن کریم رجوع کنیم دست ما از این نظر نیز برتر خواهد بود.
-
تربیت «بانوان مجتهده» زمینهساز تمدن نوین اسلامی است/ هر بند سخنان مقام رهبری باید پیوست عملیاتی داشته باشد
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در پیش نشست همایش «منشور روحانیت امامین انقلاب» گفت: تربیت «بانوان مجتهده» با رویکرد بینالمللی توسط حوزههای علمیه خواهران میتواند زمینهساز تحقق نوین اسلامی شود زیرا بسیاری از مسائل آموزشی، فرهنگی، تبلیغی، پژوهشی و... ما در زمینه بینالمللی حضور پررنگی ندارند.
-
تحول بزرگ در جامعه زنان مسلمان نتیجه تفکر امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب است
طلبه مسلمان از کشور زامبیا در اولین پیشنشست امتداد اجتماعی اندیشههای تمدنی امام و رهبری در گستره بینالمللی، گفت: امروز زنان مسلمان در کشورهای مختلف کتاب مینویسند، در دانشگاهها تدریس میکنند، در رسانهها حضور دارند و حتی در میدان جهاد فرهنگی و فکری نقش ایفا میکنند و این تحول بزرگ، نتیجه تفکر امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب است، آنها نشان دادند که زن مسلمان میتواند هم مادر باشد، هم معلم، هم مبلغ و هم رهبر فکری و دینی.
-
منشور تاریخی روحانیت از نگاه بینالمللی امام خمینی(ره) صادر شد/ نمیتوانیم در برابر جنایت رژیم صهیونیسیتی نسبت به مردم غزه سکوت کنیم
مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان این که امام راحل(ره) با توجه به تعالیم جهانی و اجتماعی، در برابر ظلم به فلسطیان و مردم جهان اسلام سکوت نکرد و «منشور روحانیت» نیز برگرفته از همین تعالیم است، گفت: ما نمیتوانیم در برابر جنایت رژیم صهیونیسیتی نسبت به مردم غزه سکوت کنیم، همانگونه که در برابر داعش سکوت نکردیم و با آن به مقابله پرداختیم، با جنایات این رژیم نیز مبارزه خواهیم کرد
-
جهاد حوزههای خواهران برای رسیدن به تمدن اسلامی تربیت مبلغان جهانی و مجاهدان فرهنگی است
مدیر حوزه علیه خواهران جامعه خدیجه الکبری میانوالی پاکستان در اولین پیشنشست امتداد اجتماعی اندیشههای تمدنی امام و رهبری در گستره بینالمللی با اشاره به منشور روحانیت راهکارهایی را جهت کارایی بهتر حوزههای علمیه خواهران برشمرد و گفت: جهاد حوزههای علمیه خواهران برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی تربیت مبلغان جهانی و مجاهدان فرهنگی است.
-
تعلیم و تهذیب پیش مقدمه استقرار تمدنی اسلامی است
مدیر حوزه علمیه حضرت مریم کابل افغانستان در اولین پیشنشست امتداد اجتماعی اندیشههای تمدنی امام و رهبری در گستره بینالمللی گفت: طبق فرموده رهبر انقلاب مهمترین وظیفه حوزههای علمیه بلاغ مبین است و این امر تحقق پیدا نمیکند مگر با تعلیم و تهذیب، دو محوری که جامعه اسلامی اگر بخواهد تمدن اسلامی را در خود شکل بدهد باید به شکل جهانی مطرح کند،چراکه تعلیم و تهذیب پیش مقدمه استقرار تمدنی اسلامی خواهد بود.
-
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران:
حوزه علمیه خواهران میتواند پاسخگوی نیاز بانوان در عرصه ملی و بینالمللی باشد
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران گفت: بر این باوریم که می توانیم سهمی موثر در یک راهبر معرفتی و اندیشه ای و پاسخگویی به نیازهای نظام، بانوان، خانواده در عرصه ملی و بین المللی داشته باشیم.
-
ثبت نام دوره تکمیلی «توانمندسازی طلاب در پاسخ گویی به شبهات»
دوره تکمیلی مهارتهای پاسخ گویی در عرصه تبلیغ، تحت عنوان توانمندسازی طلاب در پاسخگویی به شبهات برگزار میشود.
-
برگزاری پیشنشست «ظرفیتهای تحقق حوزه علمیه خواهران پیشرو و سرآمد»
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران از برگزاری پیش نشست بینالمللی همایش «منشور روحانیت امامین انقلاب؛ ظرفیتهای تحقق حوزه علمیه خواهران پیشرو و سرآمد» با موضوع «امتداد اجتماعی اندیشههای تمدنی امام و رهبری در گستره بینالمللی» خبر داد.
-
اعلام فراخوان مسابقه پژوهش گروهی رشد حوزههای علمیه خواهران
به همت معاونت پژوهش حوزههای علمیه خواهران، مسابقه پژوهش گروهی رشد برگزار میشود.
-
نتایج همایش حوراء انسیه(س) باید در رفع نیازهای نظام جمهوری اسلامی کاربردی شود
مدیر حوزههای علمیه خواهران گفت: مسئولان همایش حوراء انسیه(س) باید برای کاربردی سازی نتایج این همایش برنامه ریزی کنند، نباید همایش های علمی در حد تدوین تئوری ها و برگزاری نشستها و کارگاهها محدود شوند، بلکه باید نتیجه ای ملموس برای رفع نیازهای نظام جمهوری اسلامی به همراه داشته باشد.