شرط حرکت به سوی تمدن سازی نوین اسلامی، عمل به وظیفه ی خودشناسی، وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری است
270556

معاون امور حوزه های علمیه خواهران گفت: برای سوق دادن جامعه به سوی تمدن سازی نوین اسلامی، عمل به سه وظیفه ی خودشناسی، وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری، ضروری است.

به گزارش واحد اطلاع رسانی،مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) با حضور حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد واحدی، معاون امور حوزه های علمیه خواهران وحجت الاسلام والمسلمین حسین تهرانی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم، و جمعی از طلاب و مجاوران مدرسه به صورت حضوری و با رعایت تمام شیوه نامه های بهداشتی، و به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه آیت الله ایروانی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

در این مراسم که به صورت زنده از فضای مجازی برای سایر طلاب نیز پخش می شد، حجت الاسلام والمسلمین واحدی، در سخنانی، به بیان نقش حضرت فاطمه(س) به عنوان پیشران جریان ولایت الله پرداخت و ضمن اشاره به وقایع تاریخ صدر اسلام و تلاش بانوی دوعالم حضرت زهرا(س) در اصلاح تحریف به وجود آمده بعد از رحلت پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص)،گفت: حضرت فاطمه(س) اولین مبیّن و مدافع جریان ولایت الله و پیشران این جریان در طول تاریخ است.

وی به بیان فرازهایی از خطبه حضرت فاطمه(س) اشاره کرد که در آن، حضرت فاطمه(س)، مردم مدینه را خطاب قرار داده و در مقام تحلیل جایگاه مسلمانان صدر اسلام، جایگاه ویژه ی آنان را در امنای الهی و عاملان و زعیمان خداوند متعال در نفس خود و راهبران و پاسداران دین خدا در بین امت های دیگر و زعیم و مسؤول یادگار پیامبر خدا(ص) که در بین آنان به امانت گذاشته شده ، دانست که آن یادگار، کتاب الله الناطق است و به آنان گوشزد کرد عملکرد شما در این برهه تاریخ بر تمام مسیر امت اسلامی اثر خواهد گذاشت.

معاون امور حوزه های علمیه خواهران، با استناد به بیانات حضرت فاطمه(س) و خطبه های ایشان در آن دوران شهر مدینه، به ترسیم مسیر ولایت الله پرداخت و ادامه داد: مسیر جریان ولایت الله،طبق فرموده حضرت فاطمه(س)، از سه گذرگاه عبور می کند: خودشناسی، وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری. آن حضرت، با روشنگری های خود در صدد یادآوری این نکات به اهل مدینه و برگرداندن تحریف ایجاد شده در امت اسلامی بودند.

وی ضمن اشاره به تلاش های بانوی دوعالم در آن دوره تاریخی که حجت را بر تمام مردم تمام کرد و جریان صحیح ولایت الله را در تمام طول تاریخ به بشریت نشان داد، خاطرنشان کرد: اگر ما می خواهیم در این مسیر قرار گیریم و جامعه را به سمت تمدن سازی نوین اسلامی سوق دهیم، باید سه وظیفه ی خودشناسی، وظیفه شناسی و مسؤولیت پذیری را به نحو احسن انجام دهیم. وظیفه طلاب در حوزه های علمیه که به تحصیل علوم اسلامی می پردازند، به عنوان پیام رسانان دین الهی، این است که با تأسی به سیره حضرت فاطمه(س) این پیامشان را در جامعه ساری و جاری کنند و به نسل های دیگر برسانند.

در ادامه این مراسم معنوی، خانم شاکر به روایت گری سیره حضرت فاطمه(س) پرداخت و خانم شکوری و خانم آقایی، به مداحی و مرثیه سرایی پرداختند.

برچسب‌ها