صفات فراجنسیتی و فرازمانی حضرت زهرا(س) را با شکل اصلی و به شیوه زمانی خود بدل کنیم
271270

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران کشور با تاکید بر فهم و آگاهی اجتماعی حضرت زهرا(س) گفت: صفات فراجنسیتی و فرازمانی حضرت را باید به شکل اصلی و به شیوه زمانی خودمان تبدیل کنیم.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران از کردستان، خانم معصومه ظهیری در جشن میلاد کوثر که به همت مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) شهرستان بیجار و با همکاری بسیج جامعه زنان برگزار شد، با تاکید بر پیروی از سیره، روش و سبک زندگانی حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: بهترین کار برای تحقق این هدف، نخست شناسائی کامل ابعاد  وجودی حضرت زهرا(س) و سپس معرفی دقیق آن به جامعه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شخصیت و جایگاه والا و مثال زدنی حضرت زهرا(س) گفت: آن حضرت تمام توانائی خود را برای اعتلا و عظمت اسلام به کار گرفت.

وی تصریح کرد: عزت دنیا و آخرت در عمل به تعالیم اسلامی و سیره ائمه اطهار(ع)  بویژه حضرت فاطمه زهرا(س) می باشد و مهم ترین ویژگی سبک زندگی فاطمی خداباوری و تکلیف مداری و ساده زیستی است.

خانم ظهیری با اشاره به الگو بودن زندگی حضرت برای نسل جدید از جهت مفید و موثر بودن و کنش گر اجتماعی بودن  بیان داشت: شناخت سیره حضرت زهرا(س) یعنی شناخت ابعاد زندگی حضرت به ویژه نوع دوستی، پاسخگویی و خلق حضرت در زندگی فردی، خانوادگی، حیات سیاسی و اجتماعی که زمان و مکان ندارد.

وی با تاکید بر این که باید وارد جزییات و ابعاد زندگی حضرت فاطمه(س) شویم، چرا که ایشان مادر و همسر ی دارای فهم اجتماعی و آگاه به زمان بود، گفت: در شرایط سختی ها و مشکلات می توانیم مراجعه ای به زندگی آن حضرت داشته باشیم، تا نحوه مواجهه ایشان را با شرایط زندگی و صبر و استقامت بیاموزیم.

معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور با بیان این که حضرت زهرا(س) به عنوان برترین الگو بهترین اسوه برای زنان است، تاکید کرد: ما باید الگو داشته باشیم، چراکه داشتن الگو مسیر و راه را آسان تر می کند و این از لطف خداوند است که برای ما الگو معرفی کرده است.

وی افزود: برای ارتقاء جایگاه شیعه و سبک سازی زندگی حضرت فاطمه(س) برای نسل جوان، باید بتوانیم این صفات فراجنسیتی و فرازمانی حضرت را به شیوه اصلی و زمانی خودمان تبدیل کنیم و از ایشان الگوگیری نماییم.

خانم ظهیری با تاکید بر این که باید وارد جزییات و ابعاد زندگی حضرت فاطمه(س) شویم، چراکه ایشان مادر و همسر ی دارای فهم اجتماعی و آگاه به زمان بود، گفت: در شرایط سختی ها و مشکلات می توانیم مراجعه ای به زندگی آن حضرت داشته باشیم تا نحوه مواجهه ایشان را با شرایط زندگی و صبر و استقامت بیاموزیم.

معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور با بیان این که حضرت زهرا(س) به عنوان برترین الگو بهترین اسوه برای زنان است، تاکید کرد: ما باید الگو داشته باشیم چراکه داشتن الگو مسیر و راه را آسان تر می کند و این از لطف خداوند است که برای ما الگو معرفی کرده است.

وی مهمترین وجه زندگی حضرت فاطمه(س) را زیست عفیفانه عنوان و بیان کرد: عفیف بودن حضرت زهرا(س) اختصاص به پوشش و سبک ایشان ندارد، بلکه خلق حضرت و سیره ایشان در این مساله کاملا روشن است؛ حضرت در ساده زیستی عفیف بودند، چون زیاده طلب نبودند، در اهتمام به مساله تربیت فرزند و همسرداری عفیف بودند، چون توقع زیادی از خانواده نداشتند.

خانم ظهیری با اشاره به روحیه سازگاری حضرت فاطمه(س)، افزود: حضرت علی(ع) درباره ایشان می فرمایند: نگاه به چهره زهرا(س) غم ها را از من می زداید و در جای دیگر می فرمایند: ایشان هرگز من را به خشم نیاورد.

 

    


 

برچسب‌ها