مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری(ره) تنکابن با 40 سال سابقه طلبه خواهر می‌پذیرد
275354

مدیر مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری(ره) گفت: این مکان با قدمت 40 ساله که به‌‎عنوان یک مکتب و مرکز دینی با برنامه آموزشی سنتی پایه‌گذاری شده است، برای سال جدید طلبه خواهر می‏‌پذیرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم کبری طبری، مدیر مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری(ره) تنکابن، در گفت‌وگویی اظهار داشت: این مدرسه علمیه از سال 1360 به‌صورت سنتی و سال 1380 به‌طور رسمی مطابق با ضوابط مرکز به عنوان یک مکتب و مرکز دینی پایه‌گذاری شد و به برگزاری برنامه‌های آموزشی و خدمات عام‌المنفعه همچون تهیه جهیزیه برای نوعروسان، کمک به ایتام، جمع‌آوری صدقات و خیرات، خمس، مظلمه و کمک به جبهه و جنگ، نیز جمع‌آوری کمک در حوادث طبیعی، اعزام گروهای جهادی در شرایط ویژه، پرداخت تسهیلات و وام به طلاب پرداخت و این روند، همچنان ادامه دارد.

*تحصیل بیش از 100 طلبه

وی با اشاره به تعداد طلاب و فارغ التحصیلان تصریح کرد: این مدرسه علمیه، حدود 130 طلبه فارغ‌التحصیل و بیش از 100 طلبه در حال تحصیل دارد که تدریس شان توسط 22 استاد مجرب انجام می‌شود. همچنین تعدادی از طلاب در مقاطع سطح 3 حوزه و دانشگاه مشغول تحصیل هستنند.

مدیر مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری(ره) اعلام کرد: تعدادی از دانش‌آموختگان ما نیز در سمت استاد و کارمند در این مدرسه مشغول به‌کار هستند، همچنین در اداره آموزش و پرورش شهرستان به‌صورت استخدام رسمی به‌عنوان مشاور رئیس در امور بانوان مشغول به فعالیت بوده و در ادارات، سازمان‌ها و مدارس آموزش و پرورش به انجام فعالیت‌های آموزشی و  فرهنگی می‌پردازند.

*جزئیاتی از فعالیت‌های پژوهشی مدرسه علمیه شهید مطهری تنکابن

وی با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی مدرسه خاطرنشان کرد: شرکت طلاب در جشنواره علامه حلی، بانوی کرامت، جشنواره سعید العلماء، جشنواره خواجه نصیرالدین طوسی و ارائه پایان‌نامه ده‌ها طلاب با کسب نمره عالی و نگارش بیش از 30 مقاله در جشنواره ها بوده که تعدادی از این آثار هم برگزیده شدند.

خانم طبری افزود: برگزاری دوره‌های مهارت افزایی پژوهشی جهت ارتقای مهارت طلاب، برگزاری نشست‌های علمی-پژوهشی تحت عنوان "تبیین نظام فکری مقام معظم رهبری"، تحلیل گام دوم انقلاب و ...، برگزاری جلسات دفاعیه، کارگاه‌های پژوهشی و کارگاه‌های مقاله نویسی و ... از جمله فعالیت‌های پژوهشی جاری این مدرسه است.

*فعالیت 70 مبلغ در مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) تنکابن

وی در راستای بیان فعالیت‌های فرهنگی این مدرسه گفت: تعداد مبلغان مدرسه بالغ ‌بر  70 نفراست که به‌صورت گسترده در مدارس، دانشگاه‌ها، ستاد اقامه نماز و پایگاه‌های بسیج، تبلیغات، محافل عمومی  و غیره مشغول به تبلیغ هستند.

مدیر مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری(ره) اضافه کرد: این مبلغان در طرح امین به‌عنوان مشاور مذهبی مدارس و یا ائمه جماعت مدارس با آموزش‌وپرورش همکاری دارند. حضور، ارتباط و همکاری طلاب با نهاد رهبری در دانشگاه، فرمانداری، شورای نگهبان، بهزیستی، بسیج خواهران، سپاه شهرستان، مرکز امنیت نیروی انتظامی و پاسخگویی به احکام و ارائه مشاوره حضوری و غیر حضوری در خصوص احکام، مهارت‌های زندگی، سبک زندگی اسلامی و همچنین برگزاری اردوهای داخل و خارج از استان، از جمله فعالیت‌های فرهنگی مبلغان این مدرسه است.

وی با اشاره به فعالیت‌های این مدرسه در ایام شیوع بیماری کرونا اذعان داشت: فعالیت ما در ایام کرونا با قوت بیشتری در فضای حقیقی و مجازی ادامه پیدا کرده که برگزاری کلاس اخلاقی، تفسیر قرآن، برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی و غیره از جمله این فعالیت‌ها است.

خانم طبری در مورد فعالیت‌های فرهنگی و جهادی در ایام شیوع ویروس منحوس کرونا ادامه داد: برگزاری کارگاه آموزشی در ایام تعطیلات عید نوروز 99 جهت اعزام گروه جهادی به‌منظور تغسیل و تجهیز اموات کرونایی در شهرهای تنکابن و رامسر، فعالیت حدود 20 نفر از طلاب در دوخت ماسک و لباس کادر درمانی و آماده‌سازی تجهیزات ویژه اموات کرونایی، اعزام گروه جهادی جهت تغسیل اموات کرونایی به‌صورت مداوم در تمام ایام سال انجام و این روند همچنان ادامه دارد.

وی افزود: بارگذاری مطالب و سخنرانی در فضای مجازی و مشاوره در خصوص تقویت سیستم ایمنی بدن، آماده‌سازی داروهای گیاهی، عسل طبیعی و غیره ویژه بیماران و تهیه بسته های معیشتی با عنوان پویش کمک‌های مومنانه در 6 مرحله، هر بسته به ارزش 5 میلیون ریال، تهیه جهیزیه و کمک‌های نقدی به طلاب و غیر طلابی که از شرایط وجود ویروس کووید 19، دچار آسیب شده بودند، از جمله فعالیت‌های فرهنگی و جهادی این مدرسه بوده است.

وی ضمن اعلام فعالیت واحد خیریه این مدرسه علمیه (مرکز نیکوکاری احسان فاطمی)، عنوان کرد: اهم فعالیت‌های این واحد شامل ایجاد شغل برای خانواده‌های نیازمند، اعطای وام بلندمدت به طلاب و غیر طلاب، اعطای کمک‌های مالی بلاعوض، کمک‌هزینه دارو و درمان، ارتباط با پزشکان متخصص خیر جهت رسیدگی به امور درمانی خانواده‌های تحت پوشش، اطعام غذاهای گرم و سرد در مناسبت‌های مختلف، ذبح گوسفند و تقسیم گوشت گرم بین نیازمندان است.

خانم طبری در پایان تصریح کرد: کانون خیریه این مدرسه علمیه با برگزاری کلاس‌های احکام، قرآن، بصیرت، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، مکارم اخلاق و مهارت‌های زندگی سالانه و مشاوره سبک زندگی اسلامی، پذیرای خواهران است. مدرسین این کلاس‌ها، از اساتید تحصیل‌کرده حوزه و دانشگاه بوده و این برنامه‌ها به‌صورت مستمر و منظم هر ساله در تابستان و در مناسبت‌های ویژه سال به‌صورت دعوت عمومی همراه با پذیرایی برقرار است.

برچسب‌ها