حجت الاسلام و المسلمین فرهنگیان، استاد حوزه، انسان ها را به دلیل مختار بودن، دارای کرامت انسانی دانست و گفت: انسان ها در حوزه مسائل فردی و خانوادگی انتخاب گر هستند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی فرهنگیان، در نشست بصیرتی و روشنگری که با موضوع "مبانی معرفتی انتخابات"به صورت حضوری و مجازی در مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) سنندج برگزار شد، اظهار داشت: انسان در بینش الهی، شرافت و فضیلت خاصی دارد و خداوند وی را بر بسیاری از مخلوقات برتری بخشیده است؛ چنان که در قرآن کریم فرموده است: «وَلَقَدْ کَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ وَحَمَلْنَاهُمْ فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَرَزَقْنَاهُمْ مِنْ الطَّیِّبَاتِ وَفَضَّلْنَاهُمْ عَلَی کَثِیرٍ مِمَّنْ خَلَقْنَا تَفْضِیلاً».
وی افزود: مخیر بودن انسان، بزرگترین تکریمی است که خداوند به انسان بخشیده است.
استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به تاثیر انتخابات فرد بر جامعه، تاکید کرد: انسان ها در حوزه مسائل فردی و خانوادگی، انتخاب گر هستند، اگر جامعه قرار است درست شود، اول فرد باید درست شود، اگر در حوزه مسائل خانوادگی و فردی خوب انتخاب نکنیم، طبیعتاً در حوزه مسائل جامعه، انتخاب خوبی رخ نخواهد داد.
حجت الاسلام والمسلمین فرهنگیان، ضمن اشاره به اینکه مسئول یک جامعه باید ساده زیست باشد، گفت: اشرافیگری یک حاکم می تواند به سبک زندگی انسان ها و مسلمانان لطمه بزند، اگر بد انتخاب کردیم باید اثرات آن را بپذیریم، ما الزام نداریم که حتماً دیگران را تغییر دهیم ولی وظیفه داریم که برای اصلاح دیگران اقدام کنیم.
استاد حوزه، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور حداکثری در انتخابات عنوان کرد: وظیفه تک تک ماست که در بین جامعه در بحث حضور حداکثری، تبلیغ کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین فرهنگیان ابراز داشت: انتخابات ما مبتنی بر آیات و روایات از خلقت آدم تا قیام مهدی(عج)، بر سه روش انجام می گیرد، اول انتخاب بین اصلح و صالح، مدل دوم در انتخاب بین صالحان و مدل سوم در انتخاب بین فاسدان؛ در بدبینانه ترین حالت ما به عنوان یک مسلمان وظیفه داریم که در انتخابات شرکت کنیم و از بین فاسد و افسد، فاسد را انتخاب کنیم که اثر تخریبی آن کمتر است.