مسئول ستاد اقامه نماز جماعت دانشگاه آزاد علیآبادکتول گفت: بیاحترامی و تهمت به کاندیداهای انتخاباتی از جمله خطرات مهم در زمان انتخابات است که باید از آن اجتناب کرد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، آقای علیگل در نشست بصیرتی "نفوذ و فتنه در کشور" در جمع طلاب مدرسه علمیه کوثر علی آبادکتول بیان کرد: دشمنان داخلی و خارجی با نفوذ و رخنه در جان مملکت، ضربه های محکمی را بر جبهه حق وارد کردند.
وی با اشاره به عوامل فتنه اظهار داشت: ضربه زدن به جبهه حق، نداشتن غیرت دینی در جامعه اسلامی، عدم بینش سیاسی صحیح، ناکارآمدی دولتها و سازمانها و سطحی نگری و ساده انگاری دشمنان از جمله عوامل نفوذ است.
مسئول ستاد اقامه نماز جماعت دانشگاه آزاد علی آبادکتول، به دیگر عوامل نفوذ بیگانگان اشاره کرد و گفت: اگر مردم جامعه اهل مطالعه نباشند و مسئولین دولتی، مشاوران امین و صادق نداشته باشند، براساس سخن امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه، حتما مورد هجوم دشمنان قرار میگیرند.
آقای گل، بی احترامی و تهمت به کاندیداهای انتخاباتی را از جمله خطرات مهم در زمان انتخابات دانست و عدم اعتماد به نیروهای نظامی و اطلاعاتی و عدم ارتباط با عالمان ربانی و انقلابی را موجب نفوذ دشمن در کشور معرفی کرد.
وی با بیان ویژگی های جریان نفوذ خاطرنشان کرد: افرادی که برای نفوذ در احزاب مختلف وارد میشوند، افرادی مستعد و خلاق، با آموزش های مکرر و سواد کافی و حمایت های مالی و اطلاعاتی بسیار قوی در این عرصه وارد میشوند.
کارشناس مسائل سیاسی، فتنه را به معنی گداختن طلا و جداکردن خالصی ها و ناخالصی های آن دانست و اظهار کرد: آیات بسیاری از قرآن از جمله آیات ۱۹۱ و ۲۱۷ سوره مبارکه بقره به مسئله فتنه پرداخته است؛ همچنین در خطبه دوم نهج البلاغه امام(ع) فتنه را همراه با شک و تردید، اختلاف بین طبقات مختلف، بی ثباتی در ایمان و عدم تشخیص دوست و دشمن دانستند؛ لذا با این شرایط قطعا همه مردم در معرض فتنه هستند.
آقای گل با بیان اینکه از جمله منجی های انسان در مسئله فتنه، تبعیت از امر ولی فقیه است، گفت: در جریان فتنه یکی از بهترین نجات دهنده ها داشتن بصیرت دینی و انقلابی، مراجعه به سخنان رهبر انقلاب و تبعیت از آن است، زیرا در طول تاریخ انقلاب اسلامی، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب فتنههای زیادی را با درایت خود خنثی کردند.
وی با استناد به فرمایشاتی از امام علی(ع) در نهج البلاغه ریشه فتنه را دنیاطلبی، خواهش های نفسانی، ناخالصیهای اعتقادی، دیکتاتوری و بدعت گذاری دانست که بر اساس سخنان حضرت(ع) باید امواج فتنه ها را با کشتی های نجات در هم بشکنید و از راه اختلاف بپرهیزید.
مسئول ستاد اقامه نماز جماعت دانشگاه آزاد علی آبادکتول بر اساس منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فتنه را حادثه ای غبار آلود دانست و گفت: در فتنهها انسان توانایی تشخیص دوست و دشمن را از دست میدهند؛ لذا هر جا روشنگری و بینش سیاسی باشد، دست دشمن در فتنهها کوتاه میشود.