مدیر مدرسه فاطمیه انزلی، مدگرایی و تقلید بدون هدف را موجب انحراف از مسیر سعادت دانست و گفت: طلبه مبلغ دین است و باید با هویت طلبگی خود ارتباط عمیقی برقرار کند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم یوسفی در کرسی آزاداندیشی که با موضوع "طلبه و مدگرایی؛ آری یا خیر؟" در مدرسه علمیه جلالیه معصومیه آستانه اشرفیه برگزار شد، در تبیین هویت طلبگی در مقابل پدیده اجتماعی مد و مدگرایی گفت: طلبه مبلغ دین است و همزمان با خودسازی خود، به ساختن جامعه و اجتماع می پردازد و برای این کار باید با هویت طلبگی خود ارتباط عمیقی برقرار کند.
وی افزود: طلبگی با روح انسان ارتباط دارد و اگر فرضا هیچ شغلی پیدا نکند و هیچ تبلیغی هم نکند، حداقل به خود پرداخته و روح خود را پرورش داده است.
خانم یوسفی با بیان اینکه طلبه باید در زمینههای سیاسی، علمی، همسرداری و فرزندداری بهروز باشد، افزود: مدگرایی را میتوان در دوگونه مثبت و منفی فرض نمود؛ الگوهایی که باعث پیشرفت و رشد شده، بخش مثبت آن، و اثرپذیری صرف از گرایشهای رایج و بدون پشتوانه عقلی و دینی که نیاز واقعی و حتی ذائقه فردی را مورد توجه قرار نداده، بخش منفی آن محسوب کرد.
وی ادامه داد: طلبهای که باید با تبلیغ دین و فهم صحیح از آن، بیانگر سبک زندگی دینی و در نهایت هویتساز باشد و برای دیگران ارزشهای دینی را در قالب الگوی موفق دینی بیان کند، قطعا با مدگرایی و تقلید بدون هدف در نوع پوشش و تهیه وسایل زندگی و غیره، از مسیر سعادت منحرف می شود.
مدیر مدرسه فاطمیه انزلی، در پایان سخنان خود اظهار داشت: در امورات مباح، اگر از چیزی خوشمان آمد و تهیه کردیم، اشکالی در آن نیست، حتی اگر به طور اتفاقی مثلا رنگ سال هم بود، لکن در جریان مدگرایی جوامع قرارگرفتن، شایسته نیست و زمینه دور شدن از اهدافمان را فراهم میآورد.