معاون فرهنگی مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان گفت: مبلغان با تبیین فلسفه حجاب و آثار و پیامدهای آن، پایههای دینی و باورهای اعتقادی بانوان را تقویت کنند تا آنان حجاب و پوشش را در خانواده و جامعه نهادینه سازند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، نشستی با محوریت «اهمیت عفاف و حجاب در جامعه» با حضور جمعی از طلاب و کارکنان در مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان برگزار شد.
در این نشست، خانم زهرا رجبلو با اشاره به جایگاه پوشش در فرهنگ اسلامی بیان کرد: در تفکر اسلامی، غایت زندگی انسان، تعالی و رشد معنوی اوست که برای رسیدن به این کمال مطلوب، باید قوای جسمی و جنسی خود را کنترل کرده و از آن بهره گیرد تا به کمال معنوی دست یابد؛ بنابراین، انسان به وسیله لباس خود را میپوشاند تا از گناهان مصون مانده و روح خود را پرورش دهد.
وی با استناد به آیه 30 سوره نور «قل للمؤمنین یغضوا من أبصارهم...»، تصریح کرد: هدف از تشریع حجاب، دستیابی انسان به تزکیه نفس، پاکدامنی و حفظ سلامت فرد و جامعه از انحرافات است.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، امنیت و آرامش روانی را از پیامدهای فردی و اجتماعی حجاب برشمرد و افزود: زن با رعایت پوشش، از ورود نامحرمان به حریم خویش جلوگیری کرده و احساس امنیت و آرامش به او دست میدهد و نیز جامعه را از آسیبها حفظ میکند.
خانم رجبلو با بیان اینکه حجاب زاییده فطرت بشر است نه دین، یادآورشد: داستان حضرت آدم و حوا(علیهماالسلام) فطری بودن پوشش را اثبات میکند؛ بر این اساس، لباس و حجاب زاییده دین نیست؛ بلکه انسانها از همان ابتدا به طور فطری به آن گرایش داشته و نیز در آیینها و ادیان دیگر وجود دارد.
وی معرفی الگوهای برتر را از راهکارهای ترویج و نهادینهسازی فرهنگ حجاب در جامعه برشمرد و توصیه کرد: بانوان مسلمان با شناخت شیوههای رفتاری حضرت فاطمه و زینب(سلاماللهعلیهما) و الگوپذیری از آنان، بازیچه هوسها قرار نگرفته و به حیات طیبه و پاکیزه دست مییابند.
استاد حوزه، تقویت باورهای دینی بانوان را از وظایف مبلغان دانست و خاطرنشان کرد: اگر زنی دارای باور قوی باشد، شخصیت او نیز بر اساس آن شکل میگیرد؛ بنابراین، مبلغان با تبیین فلسفه حجاب و آثار و پیامدهای آن، پایههای دینی و باورهای اعتقادی بانوان را تقویت کنند تا آنان حجاب و پوشش را در خانواده و جامعه نهادینه سازند.