مدرس سواد رسانه ای در نشست بصیرتی-سیاسی در مدرسه علمیه زینبیه رشت گفت: بازشناسی اصول انقلاب اسلامی از تحریفهایی که به نام اسلام، به اصل انقلاب وارد میکنند، چه در حوزه و چه دانشگاه، نیازمند پیگیری جدی است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، آقای ستوده، مدرس سواد رسانهای در نشست بصیرتی-سیاسی که در مدرسه علمیه زینبیه رشت برگزار شد، ضمن اشاره به مهمترین ابزارهای جنگ نرم، و همچنین وسعت سیطرهی جنگ نرم در سطح بینالمللی، اظهار داشت: جنگ نرم صرفا محصور به جامعه ایران و جمهوری اسلامی نیست، اما سلطه جنگ نرم نسبت به ایران با قدرت و شدت بیشتری دنبال میشود.
وی افزود: تبدیل نشدن بسیاری از نظریات اسلامی به سبک زندگی ملی و حتی فراملی و ابتر ماندن برخی تئوریهای اسلامی در مقابل سبک زندگی غربی، از مهمترین گزارههایی است که در گام دوم انقلاب اسلامی باید اهتمام ویژه برای برطرف کردن آن صورت پذیرد.
آقای ستوده ادامه داد: در شرایط فعلی بازشناسی اصول انقلاب اسلامی از تحریف و خدشههایی که به نام اسلام به اصل انقلاب وارد می کنند، باید در کنار سایر علوم چه در سطح حوزه و چه دانشگاه با جدیت دنبال شود؛ چه بسا که هر برنامهای که فعالان رسانه علیه انقلاب اسلامی به جامعه تزریق میکنند، سیصدسال تفکر خودشان را پشت آن پنهان کردهاند.
وی در پایان افزود: تقویت سواد رسانهای در کنار معرفت شناسی اسلامی و تمییز اهداف اسلامی از عملکرد غیراسلامی برخی جریانها در جامعه و تلاش وافر و شبانهروزی طلاب جهت آیندهپژوهی در عرصه جنگ نرم باید در دستورکار طلاب پژوهشگر و مبلّغ قرار بگیرد.