امام جمعه شهرستان کردکوی، یکی از مهمترین آثار تربیتی محرم و عاشورا را ترویج فرهنگ حسینی دانست و گفت: تا زمانی که فرهنگ حسینی در جامعه زنده باشد، دشمنان اسلام بر آن جامعه مسلط نمیشوند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلاماللهعلیها) شهرستان بندرترکمن، مراسم عزاداری امام حسین(علیهالسلام) را با حضور شماری از اساتید و طلاب این مدرسه بصورت مجازی برگزار کرد.
در این نشست، حجتالاسلام و المسلمین محمدشیخی، واقعه عاشورا و نهضت اباعبداللهالحسین(علیهالسلام) را از ابتدای حرکت تا شهادت حضرت و دوران اسارت آلالله دارای اثر تربیتی برای فرد و جامعه دانست.
وی، پرهیز از عافیتطلبی و آسایش را نوعی ازخودگذشتگی دانست و گفت: زمانی که اسلام نیاز به حضور و مجاهدت انسان در میدان نبرد دارد، بیداری و تحمل مشکلات و دوری از وطن، لازم و ضروری است.
امام جمعه شهرستان کردکوی با اشاره به شرایط زمان برای رفاهطلبی و آسایش، به سیره امام حسین(علیهالسلام) در این زمینه اشاره کرد و گفت: زمان در خطربودن دین، وارد میدان شدن از وظایف انسانیت است.
حجتالاسلام و المسلمین محمدشیخی، ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و از خودگذشتی میان مومنان و مسلمانان را از دیگر نقشهای تربیتی محرم دانست، و گذشت از جان را بالاترین درجه ایثار معرفی کرد.
وی با استناد به روایتی توضیح داد: امام علی(علیهالسلام) میفرمایند: «وَ الحَريبَ مَنْ حُرِبَ دِينُهُ؛ جنگ زده کسی است که دینش مورد تجاوز دشمن قرار بگیرد» به این معنا که اگر دشمن به اهداف خود در راستای ارزشهای دینی موفق شد به معنای زوال و یا کمرنگ شدن آن ارزشهاست، در اینصورت جامعه جنگ زده محسوب میشود.
امام جمعه شهرستان کردکوی، یکی از مهمترین آثار تربیتی محرم و عاشورا را ترویج فرهنگ حسینی دانست و گفت: تا زمانی که فرهنگ حسینی در جامعه زنده باشد، دشمنان اسلام بر آن جامعه مسلط نمیشوند.
وی خاطرنشان کرد: تا زمانیکه فرزندان جامعه ما در مجالس امام حسین(علیهالسلام) درس ایثار بیاموزند، نسل جوان حافظان و حامیان دین میشوند.
کارشناس مذهبی افزود: در جنگ هشتساله نظارهگر حضور جوانانی بودیم که از مکتب امام حسین(علیهالسلام) آموختند و در مقابل دشمنان ایستادگی کرده، جان و آسایش خود و خانواده را نثار کردند، کاری که اباعبداللهالحسین(علیهالسلام) انجام دادند.