حق الناس و گناهان زبان؛ از موانع درک توفیقات حالات معنوی
282448

مدیر مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) سنندج، حق الناس و گناهان زبان را از موانع درک توفیقات حالات معنوی دانست و گفت: با گناه کردن توفیق خواندن نماز شب، داشتن حضور قلب و مناجات و نیایش و توفیق خدمت خالصانه به خلق خدا را از دست می دهیم.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم کریمی در جمع کارکنان مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) سنندج، با اشاره به بخشى از نامه امام زمان(ع) به شيخ مفيد(رحمه الله)، گفت: حضرت صاحب الزمان(عج) به نكته اى مهم اشاره كرده اند كه اگر شيعيان ما، عاقبت به خيرى مى خواهند، سببش لطف و توجه خاص خداوند است؛ پس بايد از گناهانى كه خداوند متعال از آن ها منع كرده است، اجتناب كنند؛ زيرا هر عملى، اثر مخصوص خود را دارد و نَفْس ما، مطابق كارها، سخنان و حتى افكارى كه داريم، ساخته مى شود.

وی گناه را همانند، آتشى در خرمن دانست و تاکید کرد: دو گناه هست که بین ما و امام زمان(عج) فاصله می اندازد؛ اولین گناه این است که حق الناس برعهده ما باشد.

مدیر مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) سنندج تاکید کرد: بر مبنای اعتقادات اسلام، حق الناس از حق الله مهم تر است، پاسخ دادن به حق الناس در روز قیامت، دقیق تر از پاسخ دادن به حق الله است. چرا که خداوند حق خود را آسان تر می بخشد، ولی حق مردم را باید صاحبان آن (مردم) ببخشند.

وی دومین گناه را گناهان مرتبط با زبان دانست و تاکید کرد: این قبیل گناه‌ها دست عنایت خداوند و نظر لطف امام زمان(ارواحنافداه) را از جامعه می‌برد. افراد مبتلا به این گناهان نیز خواه‌ناخواه گمراه و منحرف می‌شوند.

 خانم کریمی با اشاره به اینکه زبان انسان باید کنترل شود تا خداوند توفیق درک حالات معنوی را به او بدهد، گفت: کسی که زبانش رها شده و دست خودش نیست، کسی که غیبت می‌کند، تهمت می‌زند و شایعه‌پراکنی می‌کند و از توهین و بدگویی، خودداری نمی‌کند، چنین کسی قطعا نمی‌تواند توفیق نماز شب، توفیق حضور قلب، توفیق مناجات و نیایش و توفیق خدمت خالصانه به خلق خدا را به‌دست بیاورد.

برچسب‌ها