استاد مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(س) بندرترکمن، شرکت در مراسم عزاداری امام حسین(ع) را زمینه ساز رشد ارزشهای اصیل اخلاقی در انسان دانست و گفت: انسانها همواره به الگو و سمبل نظر میدوزند تا رفتار و گفتار خود را با الگوی کامل ارزیابی و تطبیق دهند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق صدیقی در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(علیهالسلام) که از سوی مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(سلاماللهعلیها) شهرستان بندرترکمن بصورت مجازی در تالار فرهنگی برگزار شد، یکی از آثار شرکت در مراسمات عزاداری امام حسین(علیهالسلام) را رشد ارزشهای اصیل اخلاقی انسان دانست.
وی ادامه داد: در روانشناسی انسانی، بحث الگو جایگاه ویژهای دارد که انسانها همواره به الگو و سمبل نظر میدوزند تا رفتار و گفتار خود را با الگوی کامل ارزیابی کنند و تطبیق دهند.
استاد مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(سلاماللهعلیها) بندرترکمن با استناد به روایتی از امام علی(علیهالسلام)، پیروی از رهنمودها و هدایتهای امامان و اهلبیت(علیهمالسلام) را بهترین راه هدایت دانست و گفت: عمل بر اساس رفتار و کردار آن بزرگواران، هدایتکننده ترین روشهاست.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی، امر به معروف و نهی از منکر را یکی از پشتوانههای نیرومند ارزشها و خوبیها برشمرد و افزود: اگر کسی با فرهنگ اسلامی و ارزشهای اخلاقی آشنا نباشد و خوبیها و بدیها را از دیدگاه «اسلام ناب» نشناسد، نمیتواند به اصل نظارت ملی عمل کند.
وی خاطرنشان کرد: امر به معروف، سفارش و تذکر «گفتاری» به خوبیها و نهی ازمنکر، بازداشتن «گفتاری» از زشتیهاست و اگر تمام افراد جامعه آن را رعایت نمایند، بسیاری از ارزشها رواج مییابد و ضدارزشها شناخته میشود.
استاد مدرسه علمیه برادران امام صادق(علیهالسلام) بندرترکمن، فلسفه انتظار و آیندهنگری را از دیگر پیامهای عاشورا دانست و گفت: عاشورا و قیام خونین امام حسین(علیهالسلام)، آیندهنگری مثبت پیامبران الهی را تحقق بخشیده؛ و باعث انگیزه اصلی حفظ دین و آینده اسلام شد که به قیام جهانی امام زمان(عجلاللهتعالی) متصل میشود.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از پیام های قیام عاشورای حسینی، زنده نگهداشتن سنت الهی است، زیرا نهادینهکردن سبک زندگی براساس آموزههای قرآنی، بسیاری از ابهامات و شبهات را ریشهکن میکند.