شهادت حضرت رقیه(س) باعث زنده نگه داشتن نهضت عاشورا و هدایت گناهکاران شد
282812

خانم موسوی، مدیر مدرسه علمیه فاطمه زهرا(س) شهرستان کنگان گفت: حضرت رقیه(س) با اسارت و شهادتش، باعث زنده نگه داشتن نهضت عاشورا و هدایت بسیاری از گناهکاران شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، مدیر مدرسه علمیه فاطمه زهرا(سلام الله علیها) شهرستان کنگان در استان بوشهر، با اشاره به سالروز شهادت مظلومانه دردانه حضرت سیدالشهدا(ع) گفت: حضرت رقیه(سلام الله علیها) که یکی از بازماندگان نهضت عاشورا بود، با شهادتش باعث زنده نگه داشتن نهضت عاشورا و هدایت گناهکاران شد.   
خانم سیده زهرا موسوی، در ادامه افزود: عاشورا از ابتدا تاکنون، به عنوان اسوه ای است که در جنبش ها، نهضت‌ها و انقلاب ها از آن یاد شده است زیرا در زمانی که دین اسلام رو به فراموشی می رفت، قیام عاشورا واقع شد که معنویت شگرفی به جامعه اسلامی تزریق کرد و خیل انسان ها را هدایت کرد.
 
وی تصریح کرد: دشمن به خیال خام خویش، از این واقعه به این تعبیر کرد که کسانی که با آنان مخالفت کنند، سرنوشت بدی دارند و کشته می شوند، و این اندیشه را به دیگر بلاد و شهرها اعلام کرد، غافل از اینکه خون این شهدا، با اخلاص و هدف بزرگی که داشتند، مانع از این شده و باعث شد قیام عاشورا جهانی شود.
 
خانم موسوی با اشاره به قیام عاشورا بیان کرد: شهید مطهری می فرماید: امام حسین(علیه السلام)، فردی معترض و منتقد و مردی انقلابی قیام کننده بود که انگیزه دیگری غیر امر به معروف و نهی از منکر برای قیامش لازم نداشت.
 
مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) شهرستان کنگان، امر به معروف و نهی از منکر را ضامن بقای اسلام دانست و گفت: امر به معروف و نهی از منکر، با شهادت امام حسین(ع) تمام نشد، چون عاشورا بازماندگانی داشت از جمله امام سجاد(علیه السلام)، حضرت زینب، حضرت رباب و سکینه خاتون(علیهن السلام)،که به عنوان یک تشکل و گروه، تا پایان ماجرا تمام تلاش خود را برای این اصل گذاشتند.
 
وی افزود: یکی از بازماندگان، کودک سه ساله ای است. حضرت رقیه(سلام الله علیها) دختر امام حسین(علیه السلام)، که نقش بسیار مهمی در نهضت عاشورا داشت، با اسارت و شهادتش باعث زنده نگه داشتن یاد عاشورا شد، بسیاری از گناهکاران به واسطه این کودک مظلوم کربلا، هدایت شدند و نهضت بواسطه ایشان به ما رسانده شد.
 
خانم موسوی خاطرنشان کرد: حضرت رقیه(سلام الله علیها) با اینکه خردسال بودند، اما ولایت‌پذیر، مبادی ادب و قدرت شناخت حق از باطل را داشتند و در انجام بسیاری از فرائض، که یکی از آن حفظ حجاب و ارتباط نداشتن با نامحرم بود، پیش قدم بودند.

برچسب‌ها