بررسی "تعریف مساله از دیدگاه جامعه‌شناسان غربی و تفاوت آن با دیدگاه دینی" در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) کنگان
287752

"تعریف مساله از دیدگاه جامعه‌شناسان غربی و تفاوت آن با دیدگاه دینی" توسط محقق و پژوهشگر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) کنگان، تبیین و بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، سلسله جلسات مسائل زنان با بررسی "تعریف مساله از دیدگاه جامعه‌شناسان غربی و تفاوت آن با دیدگاه دینی" توسط خانم فاطمه قاسمی محقق و پژوهشگر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) کنگان، به همت معاونت فرهنگی و مشاوره مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) در فضای مجازی برگزار شد.

خانم قاسمی در خصوص تعریف مساله اجتماعی از دیدگاه جامعه‌ شناسان گفت: هر عملی که باعث شود پیوند و یکپارچگی اجتماعی به هم بخورد و در مسیر حرکت جامعه به سمت اهداف مشترک، اختلال ایجاد شود، مسئله ای اجتماعی است.

وی در ادامه افزود: افزایش سرقت یا دروغگویی در جامعه‌ای که خلاف این مسیر حرکت می کند، مساله شناخته می شود. یا اینکه زن، خواهان کار و مشارکت با مردان در اجتماع است، اما مردان نمی خواهند این تحولات اتفاق بیفتد، لذا مساله پیش می‌آید.

پژوهشگر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) کنگان، خاطرنشان کرد: طبق این دیدگاه، علت بسیاری از مسائل اجتماعی، تحولات اجتماعی، فرهنگی یا اقتصادی است. اگر کسانی که خواهان تحول هستند، نتوانند دیگران را با خود همراه کنند، اشکال وارد بر این تعریف طبق این تعریف اگر چه به توازن اجتماعی اهمیت داده شده است، اما نسبت به جهت حرکت ساکت است.

محقق و پژوهشگر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) کنگان بیان کرد: از دیدگاه دینی، جامعه باید در مسیر الهی و رشد انسانی باشد در غیر این صورت تمام تلاش افراد، بیهوده است و براساس روایت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم)، این نشان دهنده خطر انسجام بر کفر و گناه است.

خانم قاسمی در پایان گفت: مشکل بسیاری از فعالان اجتماعی و مسئولین، عدم شناخت صحیح مشکل است، که باید طبق نگاه دین و شرایط کشور مراحلی برای حل مساله همچون شناخت آرمان ها و نقاط مطلوب، تعیین مشکلات و راهکار برای حل آنها به کار گرفته شود.

برچسب‌ها