حاجیه خانم نرگس مجتهد نجفی، همسر امام جمعه بروجرد و صاحب ایده "باغ های قرآنی"دعوت حق را لبیک و به دیار باقی شتافت و در دیار پدری خود اردبیل تشییع و به خاک سپرده شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، پیش از ظهر پنجشنبه، همزمان با سالروز شهادت دردانه پیامبر اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)، بانو نرگس مجتهد نجفی، نوه آیتالله حاج یونس اردبیلی و همسر حجت الاسلام سید علی حسینی خمین، امام جمعه بروجرد، در محل شهیدگاه عالی قاپوی اردبیل و در کنار مزار پدری آرام گرفت.
مراسم تشییع و نماز بر پیکر این مرحومه با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل و جمع کثیری از مردم ولایی استان در شهیدگاه عالی قاپو اردبیل برگزار و پس از آن مراسم تدفین انجام شد.
مراسم وداع با پیکر مطهر بانو نرگس مجتهد نجفی بامداد چهارشنبه در آرامستان دارالسلام شهر بروجرد برگزار شد. در این آئین که آحاد مردم متدین شهرستان بروجرد حضور داشتند پس از قرائت نماز میت بر پیکر مطهر مرحومه بانو مجتهد نجفی توسط امام جمعه بروجرد، جهت خاکسپاری به اردبیل منتقل شد.
مرحوم «نرگس مجتهد نجفی» فارغالتحصیل سطح ۴مقطع دکتری جامعةالزهرای قم، صاحب ایده باغ مزرعه قرآنی و کاشت گیاهان مثمر و بومی به جای گیاهان غیرمثمر، بانی راهاندازی مؤسسه «ثقلین راه زندگی» در قم، نویسنده، محقق و حافظ قرآن کریم بود.
وی از علاقمندان و فعالان محیط زیست بود که کتابی با نام "اقتصاد مقاوم تر، محیط سالمتر، با کاشت درختان مثمر" نیز تالیف کرده بود.
وصیت بانو تداوم کارهای دینی و فرهنگی است
حجتالاسلام و المسلمین سید علی حسینی خمین، امام جمعه بروجرد در حاشیه مراسم تدفین همسر خود اظهار کرد: بانو نجفی در طول عمر خود تنها هدفی که قلبا و اساساً در پی تحقق و گسترش آن بود شامل تبیین فعالیتهای دینی، آموزش بانوان فرهیخته و تعالی آنان در جامعه، محیط زیست، کارهای پژوهشی و تحقیقی میشد که همواره و بدون خستگی در راستای علاقهمند کردن مردم به دین تلاش میکرد.
وی با تاکید بر وصیت بانو مجتهد نجفی گفت: از مجموع ۷جلد کتابی که وی تدوین کرده بود تنها یک کتاب به چاپ رسیده است که در وصیت همسرم آمده بعد از فوت من کارهای چاپ و ارائه این کتب را انجام دهم که امید دارم بتوانم این سفارش را به موقع به جا آورم.
امام جمعه بروجرد ادامه داد: فعالیتهای بیحد بانو نجفی اگر چه گاهی با اصرار بنده برای تعویق کارها همراه میشد، اما هرگز از فعالیتهای تحقیقاتی و دینی خود دلسرد نمیشد که همین پشتکار و اراده وی سبب شد تا امسال به عنوان محقق برتر کشوری شناخته شده و گامهای اساسی در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی و راه سالمتر برای دستیابی به آن بردارد.
حجتالاسلام و المسلمین حسینی به فعالیتهای فرامرزی مرحوم مجتهدی اشاره و اذعان کرد: آموزشهای مجازی و کارهای فرهنگی و دینی وی در مناطقی همچون عراق، مصر، نجف و کشور خود ما عمده فعالیتهای مرحوم بود که تحقیقات گستردهای در راستای آشناسازی مردم با دین و همچنین گیاهان دارویی و کارایی این گیاهان انجام داد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: طرح کاشت درختان مثمر از نجف تا کربلا طرح اختصاصی همسر بنده بود که اجرا شد و در کنار این طرح همواره میل به استقبال از طرحهای فرهنگی که عجین شده با معنویات بودند، داشت.
امام جمعه بروجرد افزود: با آنکه ما اصرار داشتیم پیکر همسرم در قم دفن شود اما خود ایشان همواره سفارش داشتند که قلبا دوست دارند در اردبیل و در کنار مزار پدری خود به خاک سپرده شوند که خوشحالیم توانستیم این وصیت مرحوم را به انجام برسانیم.
به گفته همسر مرحوم مجتهد نجفی خانه وی در قم به وصیت خود برای انجام کارهای فرهنگی، دینی و معنوی و تبیین و تشریح علوم قرآنی برای قرارگیری در اختیار طلاب جوان وقف شده است.
بی شک تلاشها و پژوهشهای علمی این بانوی فرهیخته چراغ راهی است برای کسانی که دل در گرو تبلیغ دینی و تعالیم اسلامی دارند.