چالشهای پایاننامه نویسی با رویکرد تبیین روشهای تحلیل در نگارش برای طلاب مرکز تخصصی زینب کبری(س) تنکابن تبیین شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزههای علمیه خواهران، حجت الاسلام و المسلمین احمد امدادی، استاد حوزه، طی کارگاهی پژوهشی که با عنوان "بررسی چالشهای پایاننامه نویسی با رویکرد تبیین روشهای تحلیل در نگارش"، در مرکز تخصصی زینب کبری(س) تنکابن و در سامانه سیما برگزار شد، اظهار کرد: اولین گام در نوشتن پایان نامه، جمعآوری اطلاعات مربوط به موضوعی است که آن را انتخاب کرده ایم که به دو روش میدانی و کتابخانه ای انجام می گیرد.
وی اظهار داشت: گام بعدی سازماندهی اطلاعات، شناسایی منابع است که این خود با کمک و مشورت پژوهشگران دیگر، اساتید، کتابشناسان، مراجعه به کتابخانهها، استفاده از دائرهالمعارف ها، دانشنامهها و پینوشتهای منابع موجود و جستجو در شبکههای جهانی، صورت میگیرد.
وی ادامه داد: مرحله بعدی، اولویت سنجی منابع است که باید طبق اولویت های مطرح شده به هر کدام از این منابع رجوع کنیم و به جمع آوری اطلاعات بپردازیم.
آقای امدادی تاکید کرد: گام های بعدی در این فرآیند، مطالعه منابع، یادداشتبرداری یا فیشنویسی، سازماندهی برگهها، اولویتبندی منابع مطابق با فهرست پایاننامه، پردازش و تحلیل، نوشتن و ویرایش منابع مورد بررسی و تحلیل است.
وی تصریح کرد: برای مراحل بعد از جمع آوری اطلاعات، به مرحله پردازش اطلاعات می رسیم که یکی از مراحل مهم برای تدوین پایان نامه است و باید به درستی صورت گیرد.