استاد مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان گفت: نقش مادری حضرت فاطمه(س) محدود نیست؛ بلکه تا روز قیامت ادامه دارد، لذا بانوان جامعه اسلامی به آن حضرت اقتدا کرده و با شناخت ابعاد مختلف زندگی ایشان، مشی فاطمی را در زندگی خود پیاده کنند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، نشست فرهنگی با محوریت «حضرت فاطمه(س) برترین اسوه مادری» با حضور اساتید و طلاب مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست، خانم سمیعی بیان کرد: حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) اسوه کامل مکارم اخلاقی بوده و تمام ابعاد زندگی ایشان به ویژه همسرداری، مادری و تربیت فرزند الگویی نیکو برای تمام بانوان عالم است.
وی افزود: خداوند بر سر حضرت محمد(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) و علی(علیهالسلام) خلقت حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) را منت نهاد و تمام آفرینش را فشرده کرد که فاطمه(سلاماللهعلیها) شد و زندگی ایشان در مادری عصاره شد.
استاد حوزه، معصومین(علیهمالسلام) را نمایندگان ممتاز خدا روی زمین معرفی کرد و گفت: آنان برای هدایت انسانها سفره پهن کرده و سفرهگردان این مهمانی، حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) است.
خانم سمیعی با اشاره به شخصیت والا و رفیع حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها)، تشریح کرد: مهر حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) تمام ذخایر آسمان و زمین بوده و نام و یاد ایشان، افتخار شیعه است، صبر آن حضرت کوه را به حیرت در میآورد، عفتش حیا را معنا میکند و کلامش تمام دسیسهها را بیمعنا کرده و تا پای جان پاسدار حریم ولایت است.
وی، نقش مادری در بعد فردی، خانوادگی، ملی و تمدنی را از برترین رسالتهای حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) برشمرد و تصریح کرد: ایشان نمونه و الگوی برتر رسالت مادری است؛ بنابراین، اگر بانوان این نقش را به خوبی بشناسند، بسیاری از مشکلات فردی، خانوادگی و ملی حل خواهد شد.
مبلغ حوزه با بیان اینکه برای شناخت حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) اگر از بعد عرشی او بگذریم و تنها با چشم مادی نگاه کنیم، حیرت زده میشویم، تشریح کرد: ایشان حوریهای بشرگونه است که خداوند متعال با خشنودیاش خشنود و با غضبش غضبناک میشود.
خانم سمیعی با اشاره به اینکه نقش مادری حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) محدود نیست؛ بلکه تا روز قیامت ادامه دارد، خاطرنشان کرد: بانوان جامعه اسلامی به حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) اقتدا کرده و با شناخت ابعاد مختلف زندگی ایشان، مشی فاطمی را در زندگی خود پیاده کنند.