جایگاه مردان در برخی از خانواده‌های امروزی از نقش راهبری به نقش‌های کلیشه‌ای تبدیل شده است
298883

مدیر مدرسه علمیه فاطمیه(س) مشگین‌شهر،حفظ اقتدار مرد در خانواده را از مبانی تربیت شایسته فرزندان دانست و گفت: جایگاه مردان در برخی از خانواده‌های امروزی از نقش راهبری به نقش‌های کلیشه‌ای تبدیل شده است که این امر آسیب‌زاست.

به گزارش پایگاه خبری و ‌رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم فاطمه نعمتی در آیین پایان سال تحصیلی مرکز پیش‌دبستانی نونهالان اهل بیت(علیهم‌السلام) وابسته به مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر گفت: هفت سال دوم رشد کودک، سال‌های تربیت اوست و والدین باید در این دوره، رعایت ادب را به فرزندان خود آموزش دهند.

وی افزود: شخصیت کودک به مثابه تکه‌های پازل به تدریج و با الهام از رفتار پدر و مادر ثبات می‌یابد و در واقع هویت دینی کودک براساس نوع تربیت والدین شکل می‌گیرد.

مدیر مدرسه علمیه فاطمیه(سلام‌الله‌علیها) مشگین‌شهر، حفظ اقتدار مرد در خانواده را از مبانی تربیت شایسته فرزندان برشمرد و اذعان داشت: رعايت اين اصل توسط اعضاء خانواده به‌خصوص مادر، نقش بی‌بدیلی در شکل‌گیری ارزش‌های اخلاقی کودک دارد.

مدرس حوزه علمیه خواهران در این راستا تصریح کرد: متاسفانه در برخی از خانواده‌های امروزی با نادیده‌انگاشتن این اصل جایگاه مردان از نقش راهبری به نقش‌های کلیشه‌ای تبدیل شده است که این امر تنزل ویژگی‌های شخصیتی و اخلاقی کودک را در پی داشته است.

خانم نعمتی با اشاره به نقش فرزندآوری در الگوی تربیتی اذعان کرد: از آسیب‌های تک فرزندی بحث الگوی تربیتی است، چراکه در خانواده پرجمیعت فرزندان کوچک‌تر از فرزندان بزرگتر الگو می‌گیرند و زحمت والدین در تربیت فرزندان بعدی کمتر می‌شود.

برچسب‌ها