
مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) شهرستان پارسآباد با اشاره به ضرورت بررسی مسأله زن و نقش هویتی آن در جامعه امروزی، گفت: بازیابی هویت حقیقی زن بایستی رسالت اصلی نهادهای فرهنگی باشد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم حبیبه شاهنده در همایش "حریم خصوصی، هویت مجازی، امنیت در فضای مجازی" که با همکاری مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی پارسآباد برگزار شد، با تاکید ضرورت حفظ حریم در ارتباطات بشر بیان داشت: هر شخص میتواند با حفظ حریم خود، هویت، نگرش، عقاید و احساساتش را حفظ نماید، چراکه هدف از قائلشدن به حریم در آموزههای دین اسلام، مانعی برای سودجویان و تجاوز دیگران به حریم هر شخص است.
وی افزود: گستره و عدم نظارت در فضای مجازی همه مرزها و محدودیتها را نقض کرده و همه اقشار جامعه، از کودکان گرفته تا میانسالان، پیرمردان و پیرزنان از آسیبهای روانی و افسار گسیختگی فضای مجازی در امان نیستند.
مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد با اشاره به ویژگیهای هویت مجازی گفت: آزادی انتخاب، از هم گسستگی روابط و همچنین عدم معناداشتن شرایط زمانی و مکانی و اظهارنظرهای آزاد از جمله ویژگیهای هویت فضای مجازی است.
-بازیابی هویتی زن، مهمترین تاثیر حجاب و عفاف
خانم شاهنده بررسی مسأله حجاب و عفاف را بهعنوان یک هنجار ارزشی و تحولآفرین در جامعه ضروری دانست و بیان داشت: مهمترین تاثیر حجاب و عفاف، بازیابی هویتی زن براساس دستورات دین اسلام است که بایستی با تشکیل حلقات فرهنگی و پژوهشی و نشستهای کتابخوانی، مسأله حجاب و عفاف مورد بحث و بررسی قرار گیرد و قدرت تأثیر عفاف و حجاب در زندگی فردی، اجتماعی و حتی قدرت ملی برای همگان نمایان شود.
مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد بررسی دستاوردهای دنیوی و اخروی حفظ عفت و حجاب را در وصیتنامههای شهدا توصیه کرد و اظهار داشت: در بررسی وصیتنامههای شهدا از صدر اسلام تاکنون، رعایت حجاب و داشتن حیا از جمله مباحثی است که همواره مورد توصیه شهدای عزیز به بانوان بوده و سعادت، رستگاری، امنیت روانی، مقابله با استکبار و قدرت ملی از اثرات مزینبودن بانوان به عفاف و حجاب اسلامی در سطح جامعه است.

