پرهیز از عیب جویی و باج گیری عاطفی؛ راهکارهای کاهش طلاق
302667

کارشناس مشاوره در کارگاه کاهش طلاق و حل تعارضات، در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) یزدانشهر گفت: انتقاد از یکدیگر، سرزنش کردن، عیب جویی و باج گیری عاطفی از عادات مخرب زندگی مشترک است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم نمازیان، در کارگاه کاهش طلاق و حل تعارضات، در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) یزدانشهر گفت: هر کدام از ما به اختیار خود همسرمان را انتخاب می کنیم، بنابراین باید رفتارمان را اصلاح کنیم تا اکثر مشکلات زندگی مشترک حل شود.

وی ادامه داد: نیاز به عشق و محبت، آزادی، قدرت، نیاز به بقاء و نیاز به تفریح از جمله نیازهایی است که اگر شناخته و برآورده شوند، آرامش در زندگی را به ارمغان می آورد و هر کدام از این نیازها ممکن است در افراد متغیر باشد، بنابراین نباید همسرمان را با دیگران مقایسه کنیم.

خانم نمازیان در ادامه دو مورد از عادت های مخرب در زندگی را بیان کرد و گفت: یکی از عادات مخرب، انتقاد از یکدیگر است، انتقاد یعنی نظر دادن برای مسئله‌ای که از ما نظرخواهی نشده است و عادت مخرب دیگر، سرزنش کردن در هر زمینه است.

وی، سرزنش کردن و عیب جویی را مهمترین و رایج ترین دلیل شکایت همسران دانست و گفت: زن و شوهر به جای اینکه حرفشان را رک و راست به یکدیگر بزنند، دلخوری و ناراحتیشان را در قالب عیب جویی بیان می کنند.

خانم نمازیان ادامه داد: ما به عنوان همسر باید همیشه حساب بانکی عاطفی همسرمان را پر نگه داریم و هرگز از کلمات نیش دار و منفی استفاده نکنیم؛ غر زدن و نق زدن، روز به روز همسرمان را از ما دور و دورتر می کند.

وی یکی دیگر از عادات مخرب را باج گیری عاطفی بیان کرد و گفت: باج گیری عاطفی یعنی اینکه در همسرمان نقاط ضعف یا حساسی بشناسیم که موقع ناراحتی از آن استفاده کنیم و ادامه دادن این مسأله بعد از مدت زمانی باعث بی خیال شدن همسر نسبت به این نقاط ضعف می شود و کار خودش را پیش می برد.

کارشناس مشاوره افزود: دلیل اینکه ازدواج های زیادی با علاقه و عاشقانه رخ داده، اما بعد از مدتی دچار اختلاف و تعارض شده اند، رعایت نکردن همین جزئیات و عادت های مخرب است که با مشاوره قابل حل است.

برچسب‌ها