امام جمعه بسطام، در گردهمایی زینبی که با همکاری مدرسه فاطمه بنت اسد بسطام برگزار شد، گفت: افشاگریهای زنان و دختران کاروان کربلا چه در سفر اسارت و چه پس از بازگشت به مدینه، پاسداری از خون شهدا بود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، گردهمایی پرچمداران بصیرت زینبی با موضوع "نقش زنان و دختران در پیام رسانی فرهنگ عاشورا" در آستان مقدس امام زاده سیدابوالقاسم(ع) بسطام، با همکاری مدرسه فاطمه بنت اسد بسطام برگزار شد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد بسطام بیان کرد: این مراسم باشکوه در روز شهادت حضرت رقیه(س) مصادف با روز پنجم ماه صفر با حضور کارمندان، اساتید، طلاب و بانوان سطح شهر با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رضوی نسب، امام جمعه شهر بسطام برگزار شد.
خانم حسنی تصریح کرد: هدف از برگزاری این گردهمایی، بیان و بررسی ولایتمداری حضرت زینب(س) در فضای مسموم جامعه با رویکرد جهاد تبیین است.
حجت الاسلام والمسلمین رضوی نسب، در این همایش ضمن تسلیت شهادت این بانوی عزیز گفت: در سفر امام حسین(ع) از حجاز به کربلا، علاوه بر مردان، زنان بسیاری نیز حضور داشتند. این زنان جزء اهل بیت امام حسین(ع) و یا از خانواده یاران آن حضرت بودند.
وی اظهارداشت: زنان حادثه کربلا همانند مردان، وظیفه خاصی بر عهده داشتند، آنها در زنده ماندن این حادثه شگرف و تاثیرگذار، نقش بسیار ارزندهای ایفا کردند. طبق بیان شهید مطهری(ره) "تاریخ کربلا یک تاریخ و حادثه مذکر-مونث است. حادثهای که مرد و زن هر دو در آن نقش دارند؛ ولی مرد در مدار خودش و زن در مدار خودش."
امام جمعه شهر بسطام افزود: روحیه مقاومت و تحمل زنان به شهادتها در کربلا، درس دیگر نهضت بود. اوج آن صبوری و پایداری در رفتار و روحیات زینب کبری(س) جلوهگر بود.
وی بیان کرد: افشاگریهای زنان و دختران کاروان کربلا چه در سفر اسارت و چه پس از بازگشت به مدینه، پاسداری از خون شهدا بود. سخنان بانوان هم به صورت خطبه جلوه داشت، هم گفتوگوهای پراکنده به تناسب زمان و مکان.
حجت الاسلام و المسلمین رضوی نسب گفت: در بسیاری از جنگها حضور تشویقآمیز زنان در جبهه، به رزمندان روحیه میبخشید. در کربلا نیز مادران و همسران بعضی از شهدا این نقش را داشتند.