آیت الله شیخ بهایی، استاد سطح عالی حوزه علمیه خواهران استان کرمان گفت: دنیا و امکانات آن محدود است و دستیابی به همه درخواست های انسان ها در دنیا ممکن نیست.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، در ادامه سلسه جلسات اخلاق هفتگی که در محل مدیریت حوزه علمیه خواهران استان کرمان برگزار شد، آیت الله احمد شیخ بهایی در سخنانی، به تبیین بندهایی از دعای مکارم الاخلاق پرداخت و گفت: از نظر مقام معظم رهبری(حفظه الله)، دعای مکارم الاخلاق، بهترین وسیله برای خودسازی و جامعه پردازی است.
وی افزود: امام (علیهالسلام) در بخشی از این دعای ارزشمند می فرمایند: «خدایا بار اذیت بندگانت را از من کفایت کن و امنیت روز قیامتت را بر من ببخش». در زندگی انسان ها مشکلات زیادی هست و تصور زندگی بدون دردسر یک تصور نادرست است، خداوند انسان را در زحمت و رنج آفریده است. خواسته های انسان نامحدود و امکانات این دنیا محدود است، بنابراین در این دنیا نمی تواند به همه چیز دست یابد.
آیت الله شیخ بهایی، برخی از رنج ها و مشکلات دنیایی را اجتناب ناپذیر دانست و تصریح کرد: مهم ترین نکته، مدیریت کردن سختی ها و محنت هاست. اگر هرکس نگاهش به داشته های خودش باشد و به دنبال نداشته هایش نباشد، پیامدهای زیادی همچون حسادت و غضب را دفع خواهد کرد.
وی ادامه داد: در دنیا همه چیز برای همه وجود ندارد، ابن مورد حتی در مورد بندگان شایسته و اولیاء الهی همچون پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) نیز وجود دارد، ایشان اگرچه دارای مقام نبوت بوده اند، اما در دنیا با زحمات و سختی های فراوانی روبرو بوده اند.
استاد سطح عالی حوزه علمیهخواهران، به آیه 82 سوره احزاب اشاره کرد و گفت: کسی در قیامت دارای امنیت است که به خدا ایمان داشته باشد و ایمانش را به شرک نیالوده باشد. به حقایق عالم هستی ایمان آورده باشد و در صحنه عمل هم کبر و عجب و ریا را از خود دور کرده باشد، زیرا هر گناهی نتیجه یک ریشه از شرک است و در عمل انسان نمایان می شود.