مدیر مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) ساری، شکرگزاری را موجب توسعه ظرفیت وجودی انسان دانست و گفت: با بالا رفتن ظرفیت وجودی، انسان حتی در سختی ها هم شکرگزار می شود مانند امام حسین(ع) که در شب عاشورا با وجود تمام رنج ها شاکر خداوند بود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، آیین افتتاحیه سال تحصیلی جدید مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) ساری با حضور طلاب جدیدالورود و کارکنان این مدرسه علمیه برگزار شد.
در این مراسم، خانم سیده فاطمه صغری ساداتی، در سخنانی، با اشاره به بینهایت بودن خدا گفت: خداوند بینهایت است و هر انسانی میتواند طبق ظرفیت وجودی خود به او نزدیک شود و صفات بینهایت او را درک کند.
مدیر مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) ساری، با توجه به روایات معصومین(علیهم السلام) تصریح کرد: اگر فردی دنبال علم و دانش بوده و آن را برای هدایت دیگران به کار گیرد و به آنان بیاموزد، هرآنچه که در آسمان و زمین است، برایش طلب مغفرت می کند.
وی بیان داشت: شکر شامل دو مرحله است؛ یکی توجه به نعمتها که باعث شناخت ما نسبت به صاحب آن میشود و دیگری مصرف نعمت در مسیر درست آن است.
خانم ساداتی، با اشاره به آیه هفتم سوره ابراهیم افزود: شکرگزاری موجب توسعه ظرفیت وجودی انسان می شود، وقتی ظرفیت وجودی ما بالا برود، اگر سختی هم برسد، شکرگزار خواهیم بود، همانطور که امام حسین(علیه السلام) در شب عاشورا با وجود تمام رنج ها شاکر خداوند بودند.
در ادامه، خانم سمیه عبدی، معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) ساری، ضمن اشاره به برنامه های پژوهشی خاطرنشان کرد: آینده روشن، بر پایه توانمندی های نسل جوینده و طالب علم است، این امر مستلزم دانشی خواهد بود که همراه با ایمان، متد علمی و اخلاق حسنه باشد و به تحلیل مسائل مختلف علمی، سیاسی و فرهنگی عصر خودش بپردازد که این کار با تلاش، همت و برنامه ریزی میسر است.
وی با تکیه بر سخن مقام معظم رهبری در رابطه با پاسخگویی به حل مشکلات زندگی ادامه داد: زندگی پر از مسائل گوناگون است و شما طلاب برای حل آنها، باید علاوه بر دروس آموزشی در مباحث و نشست های علمی که در مدرسه برگزار می شود، شرکت کنید و با برنامه ریزی لازم علاوه بر کارهای منزل و دروس آموزشی به کارهای علمی پژوهشی هم بپردازید.