مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) ساری اظهار داشت: عجین شدن اخلاص، معنویت و تقوای الهی با نظام آموزشی، ترکیب بی بدیلی است که همچون اکسیری کمیاب، عالمان متعهّد و بی بدیل را در طول تاریخ به جامعه بشری، تحویل داده است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه، خانم فاطمه صغری طالب زاده، در آیین افتتاحیه سال تحصیلی جدید در جمع طلاب جدید الورود و کارکنان مدرسه علمیه الزهرا(س) ساری، اظهار داشت: تعلیم و تعلم در حوزه علمیه، دارای ویژگی های خاص و منحصر به فردی است که در مجامع علمی و محیط های آموزشی دیگر، کمتر یافت می شود، معنویت و اخلاق از دیرباز در حوزه های علمیه، حکمفرما بوده و همین جاذبه معنوی، خیل عظیمی از طالبان کمال را به سوی آن کشانده است، عجین شدن اخلاص، معنویت و تقوای الهی با نظام آموزشی، ترکیبی بی بدیل و منحصر بفردی است که همچون اکسیری کمیاب، عالمان متعهّد و بی بدیل را در طول تاریخ به جامعه بشری، تحویل داده است.
خانم طالب زاده افزود: همواره سعی طلاب علوم دینی، ایجاد تقارن میان علم و عمل بوده است. قصد قربت در تحصیل و تدریس، حضور با وضو در کلاس، احترام و تواضع در مقابل استاد و سایر طلاب، تعظیم علما و دانشمندان در گفتار و نوشتار، همه و همه نمودهایی از آمیخته شدن اخلاق و معنویت در مسیر فراگیری علم است.
وی با اشاره به آیه 33 سوره فصلت افزود: بهترین گفتار، دعوت به عبودیت خداوند و انجام عمل صالح است که این زمینه در حوزه های علمیه فراهم است.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) ساری، با اشاره به شروع کلاس های حضوری گفت: لطف خداوند شامل حال شما شد تا با ورود به حوزه های علمیه در مسیر خودسازی، دگرسازی و آشنایی با علوم و معارف اسلامی و بالا بردن توانمندی های خود بتوانید در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه، گام های موثری در مسیر تحول آفرینی این انقلاب بردارید.