
استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) پارسآباد، در آیین آغاز سال تحصیلی جدید، در جمع طلاب، با تاکید بر رعایت اصول اخلاقی، فلسفه شکلگیری حوزههای علمیه را رساندن طلاب علوم دینی به اوج کمال و معرفت قلمداد کرد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم لیلا علیاری در آیین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد، با بیان اهمیت و نقش تزکیه نفس در زندگی بشریت گفت: مقدمشدن تزکیه بر تعلیم در آیاتی از قرآن، نشان از اهمیت ویژه تهذیب و تزکیه است.
وی ادامه داد: مقوله تزکیه و تعلیم بر همدیگر تاثیرگذارند بهطوری که اگر مرحلهاى از تزکیه نفس نباشد، انسان به دنبال علم نمیرود و تا علم نباشد مراتب بالاتر تزکیه حاصل نخواهد شد.
استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد افزود: فلسفه وجودی حوزههای علمیه، رساندن طلاب علوم دینی به اوج کمال و معرفت است، چراکه هویت و اصالت حوزههای علمیه در اخلاق، معنویت، معرفت، تربیت و تهذیب نهفته است.
خانم علیاری، بلندهمتی را از اساسیترین شرایط طلبگی عنوان کرد و اظهار داشت: خواهران طلبه نباید به حداقل علم اکتفا کنند، بلکه بایستی برای رسیدن به درجات علمی والا تلاش نمایند چراکه مسیر طلبگی طریقالعلماء بوده و بهراحتی دستیافتنی نیست.
مشاور مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارس آباد، با بیان اینکه طلاب طبیبان روحی و هدایتگر مردم هستند، تصریح کرد: خواهران طلبه باید مقید به رعایت اصول اخلاقی باشند چون الگوی تمامنمای مردم در جامعه هستند.
وی تاکید کرد: ما طلبهها کارمان در پرتو عنایت امام زمان(عجلاللهتعالیفرجه) است بنابراین همه ما باید در راه زمینهسازی ظهور حضرت قدم بر داریم و هر روز با ایشان مرتبط باشیم تا خداوند تبارک و تعالی به ما توفیق روزافزون عطا فرماید.
استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) طلاب ورودی جدید را به داشتن نظم و برنامهریزی در تحصیل و استفاده از فرصتها توصیه کرد و افزود: دوران طلبگی و حضور در پای درس اساتید، جزء دورههای طلایی زندگی شماست بنابراین بایستی با استفاده از ظرفیتهای علمی و اخلاقی اساتید، نهایت استفاده را از این دوران ببرید تا سعادتمندی شما در شأن سرباز حضرت ولی عصر(عجلاللهتعالیفرجه) حاصل شود.
