
مبلغ مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) شهرستان پارسآباد، به آثار حضور میلیونی عاشقان اباعبداللهالحسین(ع) در پیادهروی اربعین اشاره کرد و گفت: پیادهروی اربعین نشاندهنده قدرت هویت دینی جهان اسلام است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم زکیه موسوینژاد در آیین عزاداری اربعین حسینی که با همکاری مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) و بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عجلاللهتعالیفرجه) در حسینیه اعظم آقاابوالفضلالعباس(علیهالسلام) پارسآباد برگزار شد، با اشاره به پیادهروی اربعین در طول تاریخ گفت: زیارت با پای پیاده، بزرگداشتی است که از گذشته در بین شیعیان بهخصوص ائمه معصومین(علیهمالسلام) و علمای اسلام رایج و مورد تأکید بوده و آثار و برکات زیادی برای جهان اسلام داشته است، بهگونهای که هر سال بهعنوان آیینی عظیم، باشکوهتر از سالهای قبل برگزار میشود.
وی افزود: اربعين، نگاهى مجدد به پیامهای واقعه عاشورا بوده و مروری دوباره بر مضامین بلند خطبههاى آتشين عقيله بنى هاشم حضرت زينب(سلاماللهعلیها) است.
مبلغ مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد، اربعین حسینی را از بزرگترین اجتماعات جهان اسلام و تجدید پیمان با ارزشهای اسلامی دانست و تصریح کرد: اربعين، گرچه تجديد حزن و اندوه آلاللّه(علیهمالسلام) و فصل گريستن بر شهداى مظلوم عترت پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) محسوب میشود، اما يادآور شور عاشورا، حماسه حسينى و ظلمستيزى مكتب كربلاست. و به نوعی پیادهروی اربعین نشاندهنده قدرت هویت دینی جهان اسلام است.
خانم موسوینژاد به آثار فردی پیادهروی اربعین اشاره کرد و بیان داشت: نهادینهکردن فرهنگ ایثار، از خود گذشتگی، مهماننوازی، خدمت به زائران و محبان اهل بیت(علیهمالسلام) از پیامدهای حماسه عظیم پیادهروی اربعین است که در اعتلای فرهنگ دینی نقش بسزایی دارد.
وی با تاکید بر ضرورت ترویج پیامهای اربعین حسینی گفت: مشمول لطف و کرم الهی، مقام شهادت، پاکی نسل، مدافع اسلام و اندیشههای الهی، لیاقت و شایستگی رهبری، نصیحت امت با دلسوزی و مهرورزی، از عمده پیامهای اربعین سیدالشهداء(علیه السلام) است.

