اجلاس مدیران مدارس علمیه خواهران استان قم، با حضور مدیر و معاونان آموزش و فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور و مدیر و معاون استان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، اجلاس مدیران حوزه علمیه خواهران استان قم، با حضور مدیر و معاونان آموزش و فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور و مدیر و معاون استان در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت برگزار شد.
در این اجلاسیه، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور، در سخنانی با اشاره به فرموده امام صادق(ع)، گفت: طبق این فرموده علما، فقیهان و طلاب نگهبان دین مردم هستند تا شیطان و دشمنان روی زمین نتوانند بر آنها مسلط شوند و در همین راستا امروز مسئولان و دستاندرکاران حوزه مسئولیت دارند طلاب را به گونه ای تربیت کنند که نقش مرابطان را به خوبی ایفا کرده و حافظ دین مردم و جامعه باشند.
وی تصریح کرد: اگر مسئولان به فرمایش امام صادق(ع) در بحث مرابطون به درستی عمل می کردند شاید امروز شاهد بروز برخی ناهنجاری ها در اجتماع به ویژه از سوی کسانی نبودیم که تحت سایه پرچم جمهوری اسلامی زندگی کرده و رشد یافته اند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش اثرگذار مدیران در تصمیمگیریها، خاطرنشان کرد: یکی از اولیات مدیر خوب بودن، تدبیر امور است و مدیری می تواند موفق عمل کند که برای تدوین و اجرای برنامه ها همه جوانب را در نظر بگیرد، طوری که آن برنامه بعدا موجب چالش و نگرانی نشود.
در ادامه، خانم افشار، معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران کشور، در سخنانی با اشاره به رسالت اصلی حوزه های علمیه گفت: استان قم بعنوان پایگاه تمامی حوزه هاست و لازم است از این ظرفیت ها در تربیت بانوی حوزوی در سطح کشوری بهره مند شد.
وی مسئله جذب اساتید شایسته در استان قم را در سطح بالایی دانست و بیان کرد: ارتباط با مراکز علمی و اجرای اردوهای پژوهشی- تربیتی برای طلاب در استان قم فراهم بوده و در همه مدارس علمیه باید این ظرفیت ها را غنیمت شمرد.
در ایناجلاسیه، حجت الاسلام و المسلمین رجبی، معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور، نیز در سخنانی ضمن استقبال از نقطه نظرات مدیران و معاونان حاضر در جلسه بیان داشت: برای تحول در نظام آموزشی و تربیتی، ضرورت پرداختن به کار تشکیلاتی، تیمی و هم افزا در اولویت است.
وی با اشاره به مسائلی در حوزه فرهنگ و تربیت گفت: در آسیب شناسی های صورت گرفته درمیابیم که انتظارات ما از افراد است، در حالیکه خطاهای ما در یک سیستم اتفاق می افتد.
معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور، تربیت عقلانی را ضرورت امروزِ جامعه ما دانست و تصریح کرد: دشمن در دهه های اخیر با کادرسازی ماهرانه، عملیات سازماندهی شده و تربیت متفکر ترازِ مطلوبی به اهداف شوم خود رسید و این امر نیاز جامعه ما را به یک تحول عمیق در حوزه فرهنگ و رسانه و تربیت عقلانی محسوس تر نموده است.
تثبیت جایگاه مشاوران در مدارس دغدغه دیگری بود که توسط حجت الاسلام والمسلمین رجبی مطرح شد و وی اعلام کرد: با اقدامات و اصلاحات صورت گرفته در این خصوص، بزودی جایگاه مشاوران مدارس نیز به ساماندهی منظم و ثبات مطلوبی خواهد رسید.
وی در ادامه، پرداختن به مسائل تربیتی و رفع موانع و نیز ایفای نقش مشاوران در رفع آسیب های اجتماعی را دو رسالت مهم مشاوران مدارس برشمرد.
خانم عزیزاللهی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم نیز در این اجلاسیه، در سخنانی ارتقاء جدی سطح علمی حوزه های علمیه خواهران استان قم، افزایش آمار ارائه مقالات طلاب سطح دو، پایان نامه های سطح سه و رساله های سطح چهار برای رسیدن به شاخصه مطلوب، و برگزاری طرح های علمی نشاط آور برای طلاب خواهر را از جمله موارد مورد اهتمام معاونت آموزش استان ذکر کرد.
وی ورود بیشتر حوزه های علمیه خواهران و حضور بیشتر در عرصه رسانه و نیز تربیت نیرو و پرهیز از موازی کاری در بین مدارس علمیه و حتی مدیریت استان و شبکه سازی در بین دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران را در بخش معاونت فرهنگی، خواستار شد و بر اجرایی شدن بیش از پیش این امور تاکید کرد.
خانم عزیزاللهی با اشاره به دوبرابر شدن میزان شرکت تعداد طلاب خواهر استان قم در جشنواره علامه حلی نسبت به سال گذشته گفت: ارتقا در میزان حضور حوزه علمیه خواهران استان قم در عرصه های پژوهشی، جشنواره ها و همایش های علمی و دلسوزی در همراهی ویژه در فرایند پژوهشی طلاب، از جمله مطالباتی است که در عرصه پژوهش مطرح است و این امر در حال پیگیری و اجرایی شدن است.
در این مراسم، معاونان آموزش و فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم به ارائه گزارش پرداختند و برخی از مدیران مدارس علمیه خواهران استان قم و کاشان و آران و بیدگل به بیان نظرات و انتقادات و مسائل جاری در کشور و مدارس پرداختند.
نظر شما