امام جمعه استان مرکزی گفت: اگر در علم و پژوهش، حرفی برای گفتن نداشته باشیم و یا حرفهای ما به روز نباشد، بخشی از هویت حوزههای علمیه از بین رفته است، بنابراین معرفی حوزه در جامعه نخبگانی و مجامع علمی، بستگی به تولید آثار فاخر علمی و پژوهشی دارد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، اراک/ به مناسبت آغاز هفته کتاب و کتابخوانی، نشستی با عنوان "هویت علمی بانوی طلبه" با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی مقدسی پور، امام جمعه شهر آستانه در مدرسه علمیه حضرت زینب(س) برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین مقدسی پور، ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی، به اهمیت کتابخوانی در بین مردم و بویژه طلاب اشاره کرد و آن را به عنوان یک وظیفه مهم دانست و اظهار داشت: از ابتدای ورود به حوزه، باید به این امر واقف باشید که در چه مسیری گام برداشتهاید، یا وارد این راه نشوید و یا اگر وارد شدید، تحصیل علم را بر خود واجب بدانید، چرا که تا علم را به درستی فرا نگیرید، نمیتوانید آن را به دیگران خوب بیاموزید.
وی بیان کرد: طلبه به معنای طالب علم بودن است و طلبهای که علم نداشته باشد، هویت و ماهیتی ندارد، البته حقیقت علم به معنای فراگیری صرف و نحو نیست، بلکه حقیقت علم، نور است.
وی افزود: اگر در علم و پژوهش، حرفی برای گفتن نداشته باشیم و یا حرفهای ما به روز نباشد، بخشی از هویت حوزههای علمیه از بین رفته است، بنابراین معرفی حوزه در جامعه نخبگانی و مجامع علمی، بستگی به تولید آثار فاخر علمی و پژوهشی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین مقدسیپور، حیات یک کشور، مجموعه و شخصیتهای علمی را به تولیدات علمی و پژوهشی دانست و خاطرنشان کرد: اگر حوزه علمیه خواهران در بین فرهیختگان و مجامع علمی بخواهد صاحب سخن و جایگاه علمی باشد، باید از نظر پژوهشی و تولیدات و آثار پژوهش رتبه قابل قبول و برتری داشته باشد.
نظر شما