طلاب خواهر احیاگر سنت وقف کتاب باشند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل به جایگاه زنان در وقف اشاره کرد و افزود: طلاب خواهر بایستی احیاگر سنت حسنه وقف کتاب در مدارس علوم دینی باشند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی ستوده، در نشست علمی با موضوع "کتاب، وقف و تکریم واقفان" که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در مؤسسه آموزش عالی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) اردبیل برگزار شد، گفت: یکی از رایج‌ترین موارد مصرف وقف، امور فرهنگی و از جمله وقف کتاب و تجهیزات مورد نیاز و سایر ملزومات کتابخانه‌هاست.

وی افزود: سنت حسنه وقف تأثیرات مثبت و دارای کارکردهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه است و از دیدگاه‌های مختلف قابل بررسی و مطالعه می‌باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با اشاره به کارکردهای وقف بیان داشت: یکی از این کارکردها در بعد فرهنگی، توسعه کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی است که با فراهم‌شدن این مهم، اسباب ترویج فرهنگ مطالعه در بین افراد فراهم می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین ستوده تصریح کرد: وقف کتاب در تمدن اسلامی از مهم‌ترین کاربردهای وقف به شمار می‌رود و علاوه بر کتاب، سایر اموال منقول و غیرمنقول کتابخانه‌ها نیز از جانب واقفان قابل وقف است.

مدرس حوزه‌های علمیه، به جایگاه زنان در سنت وقف اشاره کرد و افزود: انتظار داریم خواهران طلبه سنت حسنه وقف کتاب را در جامعه و مدارس علوم دینی به نحو شایسته احیا کنند. 

طلاب خواهر احیاگر سنت وقف کتاب باشند

طلاب خواهر احیاگر سنت وقف کتاب باشند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha