مسئول قرارگاه فضای مجازی در سپاه قدس گیلان گفت: طلاب خواهر با آموختن مهارتهای اقناع مخاطب و داشتن سواد رسانه میتوانند امر خطیر افزایش بصیرتِ را در میان بانوان انجام داده و از این طریق خدمت بزرگی به اسلام و انقلاب نمایند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، رشت/ آقای ستوده در نشستی با حضور اساتید، کارکنان و طلاب مدرسه علمیه زینبیه رشت، با اشاره به شعارهای اغتشاشات سالهای ۱۳۸۸، ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ گفت: در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ برخلاف اغتشاشات سالهای قبل، مطالبات نه سیاسی بود و نه اقتصادی، بلکه مطالبات سمت و سوی اجتماعی داشت.
وی در ادامه اظهار کرد: دشمن از سالیان قبل یک فضای رسانهای و مجازی قوی تدارک دیده و در اغتشاشات ۱۴۰۱ که تماماً مجازی و رسانهای است، همهی امکانات و نیروهای خود از جمله شبکههای ماهوارهای و نرمافزارهای فضای مجازی و حتی تمام سلبیریتیهای داخلی و خارجی را همزمان به کار گرفته تا در بستر رسانههای جمعی تمام توان خود را مصروف دامن زدن به اغتشاشات ایران کنند و حمله به ارزشهای اصلی نظام جمهوری اسلامی را در دستور کار خود قرار بدهند.
این محقق سواد رسانه تصریح کرد: همانگونه که دشمن مسائل مربوط به زنان را دستاویز فتنه اخیر قرار داده، لازم است نهادهای انقلابی بالاخص حوزههای علمیه خواهران به مطالبات زنان ورود کرده و پاسخهایی متقن در قالب مقاله و کتاب ارائه کرده؛ و علاوه بر آن متناسب با فناوری روز به ساخت کلیپ و فیلم در جهت روشنگری در جامعه اقدام نمایند.
وی در ادامه با اشاره به انتشار ۳۸هزار دروغ در رسانههای معاند طی کمتر از ۵۰ روز، افزود: با توجه به "فیک نیوز" که ابزار جنگ شناختی است؛ لازم است طلاب احساس وظیفه کنند و در کنار تحصیل علوم دینی، بهصورت مستمر پیگیر دورههای سواد رسانه باشند تا بر این مهم نیز تسلط پیدا کنند.
آقای ستوده ضمن تشریح خصوصیات ایرانیان و احساسی بودن مردم ایران و سوءاستفاده رسانههای معاند از این مسأله، به ضعف موجود در کشور در زمینه عدم آموزشها و اطلاعرسانیهای لازم در مبحث سواد رسانه اشاره کرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مصون ماندن خانوادهها و جوانان از خوراک مسموم فکری که در یک اجماع ددمنشانه جهانی توسط رسانههای ماهوارهای، شبکههای مجازی و بازیهای رایانهای با نیتهایی پلید برای مخاطب ایرانی تدارک دیده شده، نیازمند همت جمعی در عرصه بصیرتبخشی به مردم است تا بتوان در جهت حل مشکلات و معضلات خانوادهها، تربیت دینی-ارزشی نسل آینده، حفظ و گسترش عُلقههای مردم و جوانان با نظام و همچنین تقابل جدی با فرهنگ منحط غربی و تثبیت سبک زندگی اسلامی-ایرانی و ارزشهای والای انسانی در جامعه، با اجماع رسانهای جهانی مقابلهای موثر کرد.
مسئول قرارگاه فضای مجازی سپاه قدس گیلان در پایان با تاکید بر اهمیت کار تبلیغی در میان بانوان علیالخصوص در شرایطی کنونی که دشمنان اسلام از این ناحیه قصد ضربه زدن به انقلاب را دارند؛ گفت: طلاب خواهر با آموختن مهارتهای اقناع مخاطب، مهارت تحلیل اخبار و سایر سرفصلهای سواد رسانه میتوانند در تبلیغات چهره به چهره، منبرها و کلاسهای تبلیغی و حتی در بین خانواده و اقوام و آشنایان خویش، امر خطیر افزایش بصیرتِ بخش مهمی از جامعه یعنی دختران و بانوان را انجام داده و از این طریق خدمت بزرگی به اسلام و انقلاب نمایند.
نظر شما