به همت معاونت پژوهش موسسه آموزش عالی حوزوی ریحانة الرسول(س) ساوه، در هفته کتاب و کتاب خوانی نشست پژوهشی نویسنده خلاق و نوآور برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، ساوه/ معاونت پژوهش موسسه آموزش عالی حوزوی ریحانة الرسول(سلام الله علیها) ساوه، نشست پژوهشی با عنوان "نویسنده خلاق و نوآور" با حضور پژوهشگر و نویسنده کتاب، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا قانونی برگزار کرد.
حجت الاسلام والمسلمین قانونی بیان کرد: دو نوع مطالعه داریم: اول مطالعه آموزشی است که در ذهن، سؤال ایجاد می شود. در صورتی که پاسخ موجود باشد، این مطالعه، آموزشی محسوب می شود. نوع دوم مطالعه پژوهشی است که متفاوت از مطالعه آموزشی است؛ در این جا، سؤال ایجاد می شود ولی پاسخش در منابع نیست و اگر باشد نیز، به صورت پراکنده است.
وی افزود: نویسنده خلاّق باید نوع مطالعه خود را بداند که آموزشی است یا پژوهشی؟
حجت الاسلام و المسلمین قانونی در ادامه تصریح کرد: مطالعه پژوهشی، انسان را به نویسنده ی خلاق بودن سوق می دهد. در مطالعه پژوهشی است که تئوری و نظریه جدید، اختراع و ... حاصل می شود.
وی اظهار کرد: انسان بدون مطالعه، سوالی در ذهنش حاصل نمی شود. مطالعه آموزشی و پژوهشی در این مورد نیز اختلاف دارند که در مسأله پژوهشی اثر شما وجود خواهد داشت یعنی کاربردی است، ولی در مطالعه آموزشی محدودتر است و ماندگار نیست.
استاد حوزه به طلاب گفت: برای این که یک پژوهشگر خوب شوید، نباید از قلم زدن بترسید.
نظر شما