اولین جلسه کانون سفیران رضوان در سال تحصیلی جدید در سرخه برگزار شد

اولین جلسه کانون سفیران رضوان در سال تحصیلی جدید با حضور مدیر حوزه‌ علمیه خواهران استان سمنان و هیئت همراه، با حضور جمعی از اعضای کارگروه سفیران رضوان، در سالن اجتماعات مدرسه علمیه نجمیه سرخه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، سرخه/ اولین جلسه کانون سفیران رضوان در سال تحصیلی جدید با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی نجم، مدیر حوزه‌ علمیه خواهران استان سمنان و هیئت همراه، با حضور جمعی از اعضای کارگروه سفیران رضوان، در سالن اجتماعات مدرسه علمیه نجمیه سرخه برگزار شد.

در آغاز جلسه خانم وطنی پور، مسئول کانون سفیران رضوان گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در سال جاری ارائه داد.

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین نجم، سخنان خود را با تفسیر آیه 74 سوره فرقان شروع کرد و بیان داشت: در این آیه مؤمنان از خداوند می‌خواهند که آن‌ها را پیشوایان پرهیزگاران قرار دهد. یعنی یک درجه بالاتر از پرهیزگاران. نکته این است که باید همت بلند داشت تا نه‌تنها برای عامه مردم رهبر و راهنما بود، بلکه برای خواص و پیشوایان هم راهنما بود.

وی در ادامه بیان کرد: قدر طلبه شدن خود را بدانید. مومنان به‌دنبال این هستند که عملی را انجام دهند تا امام زمان(عج) را خشنود کنند. اما طلبه با عمل خود می‌تواند کاری انجام دهد که امام زمان(عج) به‌دنبال دیدار او باشد. این امر نشانه این است که ما به چشم امام زمان(عج) آمده‌ایم. طلبه شدن آسان است، اما طلبه ماندن مهم است. هر کسی در این راه نمی‌ماند. چه چیز بهتر از این‌که کمک کنیم به آن کسانی که این مسیر را نمی‌شناسند، راه را تبیین کنیم. نفس کار ارزشمند است و آن این است که ما در مسیر کسی قرار بگیریم که بتوانیم او را هدایت کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین نجم ادامه داد: امروز زمانی نیست که ما دست در دست گذاشته و شاهد بی‌راهه رفتن جوانانمان باشیم. باید راه درست را برای آن‌ها تبیین کنیم. اگر مسیری بهتر از طلبگی بود، خوبان عالم از پیامبران و اولیاء و بزرگان این مسیر را نمی‌پذیرفتند. این مسیر، مسیر حق و درست است.

مدیر حوزه علمیه خواهران سمنان گفت: برای رسیدن به نتیجه، به‌گزینی بهترین راه است. یعنی در گام اول شناسایی افراد درست از پایگاه‌ها، خانواده‌های مذهبی که استعداد مناسب برای تحصیل در حوزه‌های علمیه را دارند و بیان و شناساندن آن‌ها از محیط حوزه و نیاز اساسی امروز به آن است. حوزه علاوه بر اینکه علم دین است، دروس حوزوی و اساتید حوزوی، در برابر اساتید و دروس دانشگاهی بسیار در حد بالاتر قرار دارد. شناساندن درست فضای علمی و پژوهشی جامعه حوزه بسیار مهم است.

وی در پایان بیان کرد: حوزه‌های علمیه با تمام کم‌وکاستی هایی که دارد، اما طلبه‌ای را نمی‌توان یافت که بیکار مانده باشد. در واقع محیط حوزه و تحصیلات حوزوی بهترین گزینه برای کاریابی است، اگر که طلبه، طلبگی خود را درست انجام داده باشد.

در پایان مراسم با هدایایی از اعضایی که در سال گذشته با کانون سفیران رضوان همکاری کرده‌اند، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha